Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Οι κλήσεις στην αστυνομία για παραβίαση του σπιτιού τους

Εισβολείς προσπάθησαν να μπουν στην έκταση της ιδιοκτησίας τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το σχέδιό τους ήταν να βρουν ένα σπίτι που θα μπορούσε να τους χαρίσει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα που χρειάζονται, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό άλλωστε, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, αποφεύγοντας το κεντρικότερο Λος Άντζελες.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, αν και η 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη τούς έδωσε όλα αυτά που είχαν ανάγκη, δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δύο άτομα προσπάθησαν να παραβιάσουν το σπίτι τους και να μπουν στην ιδιοκτησία τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, την περίοδο του Μαΐου δύο φορές έγινε προσπάθεια για παραβίαση, φτάνοντας τα περιστατικά που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην κατοικία τους σχετικά με την ασφάλειά τους στα 6. 

Όπως αναφέρεται, η ασφάλεια της έπαυλης κάλεσε την αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα στις 19 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ένας άλλος εισβολέας προσπάθησε να μπει στην ιδιοκτησία, λίγες ώρες πριν το ζευγάρι πάρει τα παιδιά του και ταξιδέψει για την Αγγλία με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πιο αναλυτικά, η ιδιοκτησία έχει διάφορες πύλες ασφαλείας, ενώ βρίσκεται μέσα σε ιδιωτικό δρόμο. Ωστόσο, και πέρσι το ζευγάρι είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, όταν ένας εισβολέας κατάφερε να μπει στην έκταση της έπαυλης, όχι μία αλλά δύο φορές στις 24 και στις 26 Δεκεμβρίου. Επρόκειτο για έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος οδήγησε από το Οχάιο για να βρεθεί στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα κίνητρά του. 

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry κυνηγήθηκε από παπαράτσι τον Ιούνιο του 2021, έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της ασφάλειας, γι' αυτό κιόλας κατέφυγε στα δικαστήρια για να εξασφαλίσει την προστασία της οικογένειάς του με τη βοήθεια της βρετανικής αστυνομίας όταν βρίσκονται οικογενειακώς στην Αγγλία. 

Διαβάστε Επίσης