Η Demi Moore αρνείται να ακούσει εκείνους που πιστεύουν πως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες δεν επιτρέπεται να έχουν μακριά μαλλιά

"Ποιος το είπε αυτό;", αναρωτιέται η διάσημη ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν τα 60, η Demi Moore έδωσε μία συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, δηλώνοντας πως είναι πιο χαρούμενη και σίγουρη από ποτέ. Την ίδια στιγμή, η ηθοποιός είναι έτοιμη να αποτάξει από πάνω της όλα τα στερεότυπα που βαραίνουν τις σύγχρονες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, δίνοντάς τους την έμπνευση να κάνουν και εκείνες το ίδιο. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Moore αναφέρθηκε στο γεγονός πως πολλοί πιστεύουν πως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες πρέπει να έχουν τα μαλλιά τους κοντά. "Θυμάμαι να ακούω κάποιον να λέει πως όταν οι γυναίκες μεγαλώνουν, δεν πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά. Και κάτι από αυτά έμεινε μαζί μου. Σαν ποιος το λέει αυτό;" εξήγησε η ηθοποιός, η οποία δεν βρίσκει λόγο να κόψει τα μαλλιά της από τη στιγμή που είναι υγιή. 

Η 59χρονη σταρ όλα τα χρόνια έχει κρατήσει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ μήκος και δεν θέλει να το αποχωριστεί, αφού έτσι νιώθει ο εαυτός της. "Δεν είμαι άνετη με κανόνες που δεν μοιάζουν να έχουν ένα αληθινό νόημα ή δικαιολόγηση", πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα έκανε κάποια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της, όπως είχε κάνει το 1997 για τον ρόλο της στην ταινία G.I. Jane που τα είχε ξυρίσει, δεν νομίζει πως θα έμπαινε στη διαδικασία.

Demi Moore - Bruce Willis

"Νομίζω πως τώρα που είμαι μεγαλύτερη, ξέρω επίσης πως δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Έτσι, αν πραγματικά θέλουν τα μαλλιά μου διαφορετικά, μπορούν να μου δώσουν μία περούκα", είχε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης