Η Kylie Jenner και ο Travis Scott χώρισαν

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μόλις χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι η Kylie Jenner και o Travis Scott κάνουν εδώ και μερικές εβδομάδες ένα διάλειμμα από τη σχέση τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υποψίες είχαν ξεκινήσει ήδη πριν μερικές μέρες όταν η Kylie πήγε χωρίς τον Travis στο γάμο της Hailey Baldwin με τον Justin Bieber, συνοδευόμενη από την κόρη τους, Stormi. Σύμφωνα με το E! News, το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει επίσημα, αλλά περνούν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον. "Δεν είναι τελικός χωρισμός. Τσακώνονταν πάλι, αλλά έχουν συναντηθεί μέσα στον τελευταίο μήνα", αναφέρει το ρεπορτάζ.

"Τσακώνονται για γελοία πράγματα και η Kylie είναι πολύ σκεπτική απέναντι στον Travis", γράφει. "Ο Travis είναι αγχωμένος επειδή βγάζει νέα μουσική", συνεχίζει το ρεπορτάζ μιλώντας για το καινούριο τραγούδι του που πρόκειται να κυκλοφoρήσει την Παρασκευή. "Δεν εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον αλλά τα προβλήματά τους έχουν αυξηθεί εξαιτίας του άγχους τους", είπε έμπιστη πηγή στο People. 

Ένα ακόμη πρόβλημα που πιθανόν οδήγησε στο χωρισμό τους ήταν το γεγονός ότι, σύμφωνα με το People, η Κylie ήθελε να κάνουν ένα ακόμα παιδί, αλλά ο Travis ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα του.

Προς το παρόν κανείς από τους δυο δεν έχει απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού. Λέγεται πάντως ότι μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο Scott μένει στο σπίτι του στο Beverly Hills, ενώ η Jenner στo δικό της στα προάστια του Los Angeles.

Η κηδεμονία της Stormi:

Η Kylie αφήνει τον Travis να βλέπει την κόρη τους, παρά το γεγονός ότι μένουν χώρια. "Ποτέ δεν θα του το απαγορεύσει", είπε έμπιστη πηγή στο E!. Η Stormi συνεχίζει να μένει με τη μητέρα της, αλλά και οι δυο γονείς μοιράζονται την κηδεμονία. Όπως αναφέρουν αμερικάνικα δημοσιεύματα, ο χωρισμός τους δεν θέλουν να επηρεάσει πολύ την Stormi. Μόλις ένιωσαν ότι δεν μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματά τους, αποφάσισαν να χωρίσουν, ώστε οι τσακωμοί τους να μην επηρεάσουν την Stormi. 

Η συνέντευξη στο Playboy:

Η είδηση του χωρισμού τους ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη συνέντευξη και την αποκαλυπτική φωτογράφιση του ζευγαριού στο περιοδικό Playboy. Στη συνέντευξη μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και για την ερωτική ζωή τους μετά τον ερχομό της κόρης τους. "Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο και έχουμε τους ίδιους στόχους και τα ίδια πάθη στη ζωή", είχε πει η Kylie. "Πέρα από το γεγονός ότι έχουμε καλή χημεία, περνάμε πολύ ωραία μαζί. Είσαι ο καλύτερός μου φίλος", είχε προσθέσει απευθυνόμενη στον Travis. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ