Πριγκίπισσα Charlotte | Συνόδευσε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William στα Commonwealth Games

Κι έκλεψε τις εντυπώσεις!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κόρη του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσε τους γονείς της στα Commonwealth Games στο Birmingham της Αγγλίας, στα οποία παραβρέθηκαν και ο πρίγκιπας Edward με τη νσύζυγό του, Sophie του Wessex και τα δυο παιδιά τους.

Η 7χρονη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις όταν φωτογραφήθηκε στις εξέδρες μαζί με τους γονείς να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες και να συζητά με τους γονείς της για όσα διαδραματίζονταν στον αγωνιστικό χώρο.

Πριγκίπισσα Charlotte | Συνόδευσε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William στα Commonwealth Games

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Charlotte εμφανίζεται μόνη της με τους γονείς της σε ένα royal event αφού συνήθως συνοδεύεται κι από τα αδέλφια της, πρίγκιπα George και πρίγκιπα Louis. Ο 9χρονος George, αντίθετα, έχει συνοδεύσει τους γονείς του μόνος του σε αρκετές εκδηλώσεις, όπως πρόσφατα στο τουρνουά τένις του Wimbledon.

πριγκίπισσα Charlotte

Η Charlotte, όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς της, λατρεύει τα σπορ και πρόσφατα ο William είχε αποκαλύψει ότι της αρέσει το ποδόσφαιρο. Στα Commonwealth Games, η οικογένεια παρακολούθησε κολύμβηση ενώ μετά τον αγώνα συναντήθηκε με τους αθλητές και τους εργαζόμενους της διοργάνωσης.

Διαβάστε Επίσης