Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες που μοιράστηκε για τα γενέθλια της αδελφής της, πριγκίπισσας Βεατρίκης

Οι φωτογραφίες από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν είχαν κυκλοφορήσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τα 34α γενέθλια της αδελφής της, πριγκίπισσας Βεατρίκης, κάνοντας μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram.

Η Ευγενία μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες της αδελφής της που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, στη λειτουργία της εκκλησίας όπου οι δύο αδελφές και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν πάει για να τιμήσουν την 96χρονη μονάρχη.

Στη μία φωτογραφία φαίνονται οι δύο πριγκίπισσες με φορέματα σε έντονα χρώματα ενώ σε μια άλλη φαίνονται να ποζάρουν χαμογελώντας και φορώντας κρεμ σύνολα.

"Χρόνια πολλά στην ξεχωριστή μεγάλη αδελφή μου. Σε αγαπώ πολύ" έγραψε η 32χρονη πριγκίπισσα.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκη, Edoardo Mapelli Mozzi, ευχήθηκε με τη σειρά του για τα 34α γενέθλια της συζύγου του με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στο Instagram. "Είσαι η καλύτερη σύζυγος στον κόσμο" έγραψε στη λεζάντα προσθέτοντας πως "είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο. Σε αγαπάμε πολύ". Στη φωτογραφία που μοιράστηκε φαίνεται η Βεατρίκη να χαμογελάει φορώντας ένα δερμάτινο σακάκι ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα σκάφος.

Διαβάστε Επίσης