Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry | Βραβεύονται για το φιλανθρωπικό τους έργο για τους μετανάστες

Το Archewell Foundation έδωσε μια γενναιόδωρη οικονομική βοήθεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βραβεύονται για το φιλανθρωπικό τους έργο για τους Αφγανούς μετανάστες και την γενναιόδωρη οικονομική τους στήριξη μέσω του οργανισμού τους Archewell στο Human First Coalition, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στο Αφγανιστάν.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και το βραβείο ‘Partner Organization Award’ θα παραλάβει ο διευθυντής του Archewell, James Holt. Σε ανακοίνωση του ο Holt ανέφερε πως "είναι τιμή να αναγνωριζόμαστε από το Human First Coalition που το έργο της στο Αφγανιστάν έχει παίξει κρίσιμο ρόλο στην παράδοση απαραίτητης βοήθειας και βοήθησε στην επιτυχημένη εκκένωση και επανεγκατάσταση χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως. Μοιραζόμαστε την αφοσίωση στη στήριξη οικογενειών και βετεράνων και είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία".

Διαβάστε Επίσης

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πρόσφατα είχαν επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη με αφορμή την ομιλία του Harry στα Ηνωμένα Έθνη κατά την οποία χαρακτήρισε αυτή τη δεκαετία ως "επώδυνη" και μίλησε για την κλιματική αλλαγή, τις απειλές προς τη δημοκρατία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Διαβάστε Επίσης