H Madonna έκλεισε τα 64 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ιταλία όπως μόνο εκείνη γνωρίζει

Η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε πολλές στιγμές της από το πάρτι της στα socia media.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχει αποδείξει πολλές φορές πως ζει τη ζωή της όπως μόνο εκείνη ορίζει. Η Madonna δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και στα 64 της δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Μόλις χθες, η βασίλισσα της ποπ γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ιταλία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και το γλέντησε με τους φίλους και την οικογένειά της, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει.

Στις αναρτήσεις που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Madonna φορούσε ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα από Dolce & Gabbana, με τις δίδυμες κόρες της να αντιγράφουν το λουκ της και να φοράνε και οι ίδιες φορέματα με το ίδιο pattern.

Γνωστή για το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, η Madonna αφού έδειξε το καταπληκτικό φόρεμά της, επιβιβάστηκε σε ένα βαν με τους φίλους της και την οικογένειά της, για να κατευθυνθούν προς ένα εστιατόριο της περιοχής όπου θα δειπνούσαν. Εκεί, η διάσημη σταρ δεν δίστασε να φιλήσει στο στόμα τις δύο φίλες της που κάθονταν δίπλα της, δημιουργώντας ένα deja-vu από τα βραβεία VMA του 2003 όπου είχε φιλήσει τη Britney Spears και την Christina Aguilera.

Μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της, η Madonna είχε και έναν λόγο ακόμα να γιορτάσει, αφού ο γιος της Rocco έκλεισε τα 22. Μητέρα και γιος φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους ό,τι τους χώριζε και έχουν μία καταπληκτική σχέση, περνώντας τον τελευταίο καιρό, πολύ χρόνο μαζί. 

Διαβάστε Επίσης