Η ασταμάτητη Helen Mirren στα 77 της λατρεύει να κάνει ντριφτ στο γρήγορο αυτοκίνητό της

Η ηθοποιός είναι λάτρις της ταχύτητας και δεν το κρύβει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Helen Mirren αν μπορούσε κάθε μέρα θα τσαλάκωνε την εικόνα της και θα εφηύρε μία νέα για τον εαυτό της. Η ηθοποιός με σαιξπηρική εμπειρία, ένα Όσκαρ και ένα παράσημο από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον τίτλο της Dame δεν διστάζει να δείξει την αγάπη της για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Γι'αυτό άλλωστε και ήταν όνειρό της να πρωταγωνιστήσει στη σειρά ταινιών Fast & Furious.

Πριν από αρκετό καιρό, ο γνωστός TikToker Daniel Mac, ο οποίος σταματά περαστικούς με ακριβά αμάξια και τους ρωτάει τι δουλειά κάνουν, είχε πέσει τυχαία πάνω στην Helen Mirren που βρισκόταν μέσα στη Maclaren της. Όταν τη ρώτησε τι δουλειά κάνει, εκείνη αστειευόμενη τού απάντησε πως κάνει ντριφτ επαγγελματικά, δείχνοντας παράλληλα τη μεγάλη αφίσα που υπήρχε πίσω τους από την πρεμιέρα της ταινίας Fast & Furious 9.

Μάλιστα, προς το τέλος της συνάντησής τους, η Mirren προτείνει στον Mac να τον πάει μία βόλτα, πατώντας δυνατά το γκάζι ως πεπειραμένη οδηγός και τοποθετώντας τη στο μυαλό μας ως το απόλυτο icon. Στο παρελθόν η ίδια είχε περιγράψει το πώς κατάφερε να κλείσει έναν ρόλο στη σειρά ταινιών Fast & Furious. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα πίστευε κανείς πως οι συντελεστές της σειράς ταινιών θα παρακαλούσαν στα γόνατά τους να έχουν τη Mirren στο καστ, ωστόσο απ'ό,τι φαίνεται έγινε το αντίθετο με έναν τρόπο. Όπως είχε δηλώσει η ίδια η ηθοποιός, είχε ικετεύσει τον Vin Diesel να την έχει στα υπόψιν για την ταινία, όταν τον είχε γνωρίσει για πρώτη φορά.  "Βρήκε αυτό τον καταπληκτικό μικρό ρόλο για εμένα, που ήταν τέλειο. Δεν είχα κάνει τίποτα παρόμοιο πριν, μία από αυτές τις μεγάλες ταινίες. Και μέσα στη ματαιοδοξία μου, απλά λάτρευα να οδηγώ και πραγματικά ήθελα να οδηγήσω μόνη μου σε ένα γρήγορο αυτοκίνητο", είχε εξομολογηθεί. 

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε Επίσης