Η Kate Middleton και ο Roger Federer θα συναντηθούν στο γήπεδο του τένις για καλό σκοπό

Η δούκισσα του Cambridge ως λάτρις του αθλήματος θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον διάσημο πρωταθλητή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την έχουμε δει πολλές φορές να φοράει τα αθλητικά της ρούχα και να μη διστάζει να μπει στο γήπεδο για να παίξει το εκάστοτε παιχνίδι με διάσημους αθλητές και με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. Για ακόμη μία φορά, η Kate Middleton αποδεικνύει το ότι είναι μεγάλη sports φαν και ειδικότερα του τένις, αφού πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις της με τον 20 φορές νικητή Grand Slam, Roger Federer.

Η Kate Middleton και ο Roger Federer θα συναντηθούν στο γήπεδο του τένις για καλό σκοπό

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με το τένις και σπάνια χάνει αγώνα ως γνωστή θαμώνας στο γηπέδου του Wimbledon, επομένως δεν θα υπήρχε πιο κατάλληλο άτομο να συμμετέχει στη σημαντική πρωτοβουλία που θα λάβει χώρα για τα παιδιά που δεν έχουν πολλά προνόμια. Πιο αναλυτικά, η δούκισσα του Cambridge θα διοργανώσει μαζί με τον πρωταθλητή του τένις μία ημέρα προπονήσεων τον επόμενο μήνα, όπου παιδιά από το Ανατολικό Λονδίνο από 8 έως 15 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί με τον Federer. 

Η ελπίδα τους είναι τα νέα παιδιά, ανεξάρτητα από ποιο background προέρχονται, να ενθαρρυνθούν ώστε να επιλέξουν το τένις ως το άθλημά τους, δεδομένων των αμέτρητων οφελών, σωματικών και ψυχικών που προσφέρει. Παράλληλα, θα ακολουθήσει μία open φιλανθρωπική ημέρα προπονήσεων για το πρωτάθλημα Laver, όπου οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μεγάλα αστέρια του τένις να προετοιμάζονται με σκοπό τα έσοδα των εισιτηρίων να διατεθούν στους οργανισμούς που υποστηρίζει η δούκισσα του Cambridge.

Αυτή την περίοδο, η Kate Middleton και η οικογένειά της βρίσκονται σε διακοπές και σύντομα θα ταξιδέψουν στο Κάστρο του Μπαλμόραλ όπου παραδοσιακά περνά το καλοκαίρι η βασίλισσα Ελισάβετ, ώστε να περάσουν χρόνο μαζί της. Ύστερα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πρόκειται να μεταφερθούν στο Adelaide Cottage στο Windsor, το οποίο θα γίνει η μόνιμη κατοικία τους από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε Επίσης