Λαίδη Louise | Η αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Η νεαρή γαλαζοαίματη αναμένεται να φοιτήσει στο πανεπιστήμιου όπου ο πρίγκιπας Williams γνώρισε και ερωτεύτηκε την Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τις εισαγωγικές εξετάσεις του βρετανικού εκπαιδευτικού συστήματος "A Level" φαίνεται πως πέρασε η Λαίδη Louise Ουίνδσορ. Η νεαρή εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον κύκλο των μαθητικών της σπουδών, αναμένεται να μπει στο πανεπιστήμιο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, όπου θα ξεκινήσει τις σπουδές της. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, η 18χρονη κόρη του πρίγκιπα Εδουάρδου και της κόμισσας του Ουέσσεξ Σοφίας, θα εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο του Σάιντ Άντριους (University of St Andrews) στην Σκωτία για να ασχοληθεί με την Αγγλική Φιλολογία.

Το εν λόγω δημόσιο, ερευνητικό ίδρυμα έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογενείας, με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να βρίσκονται μεταξύ των αποφοίτων του. Υπήρξε, μάλιστα, ο χώρος που έφερε κοντά το πριγκιπικό ζεύγος, αφού ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews. Οι βρετανοί γαλαζοαίματοι μετά την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών τους σπουδών, επισημοποιήσαν την σχέση τους αφού αρραβωνιάστηκαν το 2010.

Η μητέρα της Λαίδη Louise σε παλαιότερη συνέντευξη της, μίλησε για τις μελλοντικές σπουδές της κόρης της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως "ήλπιζε" να σπουδάσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. "Δεν θα την ανάγκαζα ποτέ, αν το επιθυμεί φυσικά και θα ήταν καλό για εκείνη να σπουδάσει εκεί. Είναι αρκετά έξυπνη, όποτε πιθανότατα θα πετύχει" ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Λαίδη, η οποία είναι 16η στην σειρά διαδοχής του θρόνου, εκτός από το διάβασμα λατρεύει και την ιππασία, όπως επίσης και το αγαπημένο αγώνισμα του αείμνηστου παππού της, πρίγκιπα Φιλίππου, τους αγώνες με άμαξα.

Διαβάστε Επίσης