"Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου λείπει από εκείνον" | Η τρυφερή αφιέρωση της συζύγου του Patrick Swayze, 13 χρόνια μετά τον θάνατό του

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, η Lisa Niemi μίλησε για τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Patrick Swayze χτυπήθηκε από τον καρκίνο στο πάγκρεας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το 2009. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της δεκαετίας των δεκαετιών '80 και '90, με το Dirty Dancing να παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του ηθοποιού και την 35η επέτειο της ταινίας που τον έκανε ευρέως γνωστό, η σύζυγος του, Lisa Niemi μίλησε για τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

"Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να μη μου λείπει από εκείνον. Είναι επίσης τα μικρά πράγματα. Είναι το γέλιο του. Ο ήχος της φωνής του. Νιώθω λες και είναι μαζί μου κάθε μέρα. Είχαμε ένα υπέροχο ταξίδι και υπάρχουν τόσα για τα οποία είμαι ευγνώμων", δήλωσε στο Entertainment Tonigh η σύζυγός του.

Παράλληλα, η Niemi θυμήθηκε όλες εκείνες τις στιγμές που είχε βοηθήσει τον Swayze στη δουλειά του. "Είχαμε συνηθίσει να δουλεύουμε μαζί. Πάντα δουλεύαμε ο ένας στις σκηνές του άλλου, τους διαλόγους και όλα αυτά. Πηγαίνω πίσω και βλέπω κάποιες από τις ταινίες του, υπάρχουν σημεία της δουλειάς του που σκέφτομαι: Ουάου, αυτό είναι σπουδαίο. Πραγματικά τα πήγες πολύ καλά. Ήταν πολύ ταλαντούχος", πρόσθεσε. 

Όσο για το αν θα επέλεγε να επιστρέψει στο σίκουελ του Dirty Dancing που βρίσκεται ακόμα στην παραγωγή, η σύζυγός του δήλωσε πως ο ίδιος δεν θα το έκανε. "Δεν θα το έκανε ξανά. Ο τρόπος που το άφησαν ήταν πραγματικά τέλειος. Υπήρχαν κάποιες επαναλήψεις σεναρίου για την ταινία, όμως ο Patrick είχε υψηλά στάνταρ και δεν θα το έκανε απλά για τα χρήματα", επεσήμανε η Niemi. Ωστόσο, η ίδια ελπίζει πως η νέα ταινία να γίνει επιτυχία, παρά το γεγονός πως θεωρεί πως το original ήταν ένα αριστούργημα. 

Για την ιστορία, ο Swayze γνώρισε τη σύζυγό του όταν ήταν 18 ετών, ενώ εκείνη 14, αποφασίζοντας μετά από 4 χρόνια να παντρευτούν. Έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του ηθοποιού, το 2009, ενώ δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά. 

Διαβάστε Επίσης