Angelina Jolie | Η 14χρονη κόρη της, Vivienne, πιθανώς να ακολουθήσει την καριέρα της

Η πρόσφατη εμφάνιση μαμάς και κόρης μαρτύρησε το πάθος που έχει η μικρότερη δεσποινίς Jolie-Pitt.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πως προσπαθεί να είναι όσο καλύτερη μητέρα μπορεί, περνώντας χρόνο με τα παιδιά της και αφήνοντάς τα να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους. Η πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού με την 14χρονη κόρη της Vivienne επιβεβαίωσε την παραπάνω άποψη, αφού η Jolie δεν χαλάει χατήρι στο μικρότερο παιδί της.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν με το καστ της θεατρικής παράστασης Dear Evan Hansen στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, όπου ήταν ένας από τους σταθμούς της μεγάλης περιοδείας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Vivienne είχε ξαναδεί την παράσταση στο Λος Άντζελες, όμως της άρεσε τόσο πολύ που η μητέρα της την πήγε να τη δει πάλι. Όπως όλα μαρτυρούν, πιθανώς η Vivienne να ακολουθήσει την καριέρα της μητέρας της ως ηθοποιός, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το θέατρο.

Άλλωστε, ήταν, δεν ήταν μόλις δύο ετών όταν είχε κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, στο πλευρό της μητέρας της, υποδυόμενη την Ωραία Κοιμωμένη σε μικρή ηλικία στην ταινία Maleficent.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του People, στην έξοδό τους η Jolie φερόταν ως μία πολύ κουλ μαμά, ποζάροντας δίπλα στην κόρη της και στους πρωταγωνιστές της παράστασης, που ανέβασαν την εν λόγω φωτογραφία. 

Η Jolie θέλει να βοηθήσει τα παιδιά της να εξερευνήσουν τα πάθη τους, γι'αυτό και είναι μαζί τους σε κάθε τους βήμα. Πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την ίδια και την κόρη της Shiloh σε συναυλία των Maneskin στη Ρώμη, ενώ ήταν παρούσα στο Πανεπιστήμιο Spelman, όταν η κόρη της Zahara έγινε δεκτή. 

Και παρόλο που επιθυμεί να είναι η καλύτερη μαμά για τα παιδιά της, αυτό δεν την εμποδίζει να είναι σκληρή απέναντι στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Brad Pitt. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το FBI αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες του καβγά που έλαβε χώρα το 2016, ο οποίος αποτέλεσε η αφορμή το πρώην ζευγάρι να χωρίσει.

Διαβάστε Επίσης