Η Jane Fonda έδωσε την πιο περίεργη συμβουλή για το πώς να ξεπεράσετε έναν χωρισμό

Η 84χρονη ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις στη ζωή της και όλα όσα έμαθε (ή και δεν έμαθε) από αυτές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα 84 της η Jane Fonda δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να μιλήσει για τις σχέσεις στη ζωή της και τους επικείμενους χωρισμούς που βίωσε. Η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε 3 φορές και χώρισε άλλες τόσες, ενώ είχε έναν μεγάλο αριθμό συντρόφων, οι οποίοι ωστόσο δεν της έμαθαν κάτι καινούριο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Daily Telegraph, έκανε μία ανασκόπηση των σχέσεων αυτών και χάρισε μία παράξενη συμβουλή για το πώς να διαχειριστείς έναν χωρισμό. 

Η Jane Fonda έδωσε την πιο περίεργη συμβουλή για το πώς να ξεπεράσετε έναν χωρισμό
Roger Vadim - Jane Fonda

Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός παντρεύτηκε το 1965 τον Γάλλο σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Roger Vadim, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί. Ο γάμος τους, όμως, κράτησε μέχρι το 1973, τη χρονιά που παντρεύτηκε τον πολιτικό Tom Hayden με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 1990. Έναν χρόνο αργότερα αποφάσισε να παντρευτεί ξανά για τρίτη φορά τον επιχειρηματία Ted Turner, από τον οποίο χώρισε το 2001.

Jane Fonda - Tom Hayden
Jane Fonda - Tom Hayden

"Οι τρεις σύζυγοί μου με οδήγησαν σε μονοπάτια που πιθανώς να μην είχα πάρει αν δεν είχα παντρευτεί", δήλωσε η Fonda, συμπληρώνοντας πως πριν από τους γάμους της, οι σύντροφοι που είχε στη ζωή της δεν είναι ότι της έμαθαν κάτι που δεν ήξερε, συνεπώς βαριόταν πολύ γρήγορα. "Νιώθω πως πάντα έπρεπε κάτι να μάθω, να μεγαλώσω και να διαπρέψω και οι σύζυγοί μου όλοι με βοήθησαν να το κάνω", εξήγησε.

Jane Fonda -  Ted Turner
Jane Fonda - Ted Turner

Ωστόσο, μιλώντας για τρία διαζύγια καταλαβαίνουμε πως αυτό μεταφράζεται σε τρεις δύσκολες στιγμές για τη Fonda, η οποία δεν δίστασε να χαρίσει στους φαν της τη συμβουλή που πιθανώς ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις. "Βάλε ένα λαστιχάκι στον καρπό σου και όταν νιώθεις πολύ νευριασμένη ή στενοχωρημένη, χτύπα το στο δέρμα σου. Αυτός ο ξαφνικός πόνος αλλάζει τα νευρικά μονοπάτια στον εγκέφαλό σου και κάπως θα σε βοηθήσει για ένα λεπτό. Στη συνέχεια γράψε του ένα γράμμα για να εκφράσεις τις σκέψεις σου, όμως μην του το στείλεις. Σε λίγα χρόνια, θα το διαβάσεις και θα νιώσεις έκπληξη με το πόσο διαφορετική είσαι από τότε που το έγραψες", πρότεινε η ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης