Η Hillary Clinton αναφέρθηκε στην παράλληλη σχέση του συζύγου της, Bill Clinton, με τη Monica Lewinsky

"Είναι το πιο τολμηρό πράγμα που έχω κάνει".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο ντοκιμαντέρ της Hillary Clinton και της κόρης της, Chelsea, "Gutsy", έχει σκοπό να παρουσιάσει στον κόσμο θαρραλέες και δυναμικές γυναίκες, συζητώντας μαζί τους για τα κατορθώματα που έχουν καταφέρει. Ωστόσο, έφερε στο προσκήνιο το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συνέβη ποτέ στην ιστορία της πολιτικής, όπου η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναγκάστηκε να σχολιάσει την παράνομη σχέση του συζύγου της και πρώην Προέδρου, Bill Clinton, με τη Monica Lewinsky. 

Τόνοι μελάνης είχαν χυθεί για την υπόθεση που συγκλόνισε τον παγκόσμιο χάρτη το 1998, όταν πράγματι επιβεβαιώθηκε πως ο Clinton είχε συνάψει σχέση με εργαζόμενη του Λευκού Οίκου. Δεδομένου ότι η ζωή του πρώτου ζευγαριού της Αμερικής ήταν σε δημόσια θέα, όλοι είχαν να δηλώσουν την άποψή τους. Όμως, η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο λόγο πάντα τον είχε η Hillary Clinton.

Στο trailer που κυκλοφόρησε για τη σειρά ντοκιμαντέρ, παρουσιάστηκαν κάποια πλάνα από τη συζήτηση της Clinton μαζί με την Σεβασμιοτάτη Whittney Ijanaten που υποστηρίζει τους LGBTQ+ γάμους, σχολιάζοντας και τον γάμο της πρώην Υπουργού. "Έχεις έναν γάμο που ήταν πάντα σε δημόσια θέα από την αρχή. Είπες πως το πιο τολμηρό πράγμα που έκανες ποτέ ήταν να μείνεις σε αυτό τον γάμο", δήλωσε η Ijanaten με την Clinton να συμφωνεί, ωστόσο να προσθέτει: "αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό για όλους".

Στην ουσία, η ίδια αν και παραμένει πιστή στην απόφασή της, δεν πιστεύει πως όλοι πρέπει να μένουν σε παρόμοιες καταστάσεις με τη δική της και να συγχωρούν την απιστία. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως "δεν κάθομαι σαν μια γυναικούλα που υποστηρίζει τον άντρα της. Κάθομαι εδώ γιατί τον αγαπώ, τον σέβομαι και τιμάω τι έχει περάσει και τι έχουμε περάσει μαζί. Και ξέρεις, αν δεν είναι αρκετό για τον κόσμο, τότε ας μην τον ψηφίσει".

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης