Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η πιθανή ανανέωση των όρκων τους και η αρνητική αντίδραση του Παλατιού

Φημολογείται έντονα πως το ζευγάρι σχεδιάζει μία νέα τελετή, που πιθανώς να μην έχει την υποστήριξη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν ο γάμος τους θεωρείται πρόσφατη ιστορία, αφού πραγματοποιήθηκε πριν από 4 χρόνια στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον της βασιλικής οικογένειας της Αγγλία και εκατομμύρια κόσμου, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σκέφτονται να το ξανακάνουν.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σκέφτονται σοβαρά να ανανεώσουν τους όρκους τους, κάτι που φυσικά η βασιλική οικογένεια δεν πρόκειται να δει θετικά.

Πιο αναλυτικά, μία πηγή ανέφερε στο περιοδικό Heat πως το ζευγάρι επιθυμεί να πραγματοποιήσει την ανανέωση των όρκων τους κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών, απολαμβάνοντας παράλληλα έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος με τα παιδιά τους και τους συγγενείς τους. "Κοιτάνε σημαντικούς χώρους και προσπαθούν να βρουν τον τύπο τελετής που θέλουν, όπως και το πόσους καλεσμένους να καλέσουν. Το μεγάλο σχέδιο είναι να το μετατρέψουν σε οικογενειακές διακοπές που θα λειτουργήσει και ως δεύτερος μήνας του μέλιτος", εξήγησε η πηγή στο περιοδικό.

Από την τελετή φυσικά δεν πρόκειται να απουσιάζουν τα παιδιά του ζευγαριού, Archie και Lilibet, ενώ και η μητέρα της Markle, Doria Ragland, αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στους καλεσμένους. Όσο για την guestlist, οι διάσημοι φίλοι τους, Katherine και David Foster σίγουρα θα λάβουν πρόσκληση, όπως και ο νέος "κολλητός" του πρίγκιπα Harry, Nacho Figueras, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να υπάρχει και ένα συνεργείο με κάμερες, προκειμένου το υλικό να προβληθεί στη σειρά ντοκιμαντέρ τους. 

Αν η φήμη πράγματι ισχύει, αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όπως υπογραμμίζει ο βασιλικός συγγραφέας, Duncan Larcombe. "Αν κάνουν κάτι τέτοιο, υποψιάζομαι πως οι royals δεν πρόκειται να παραβρεθούν. Θα είναι ντροπιαστικό και πολύ κακόγουστο", επεσήμανε ο συγγραφέας.

Διαβάστε Επίσης