Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Δεν θα επισκεφθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Μπαλμόραλ κατά το ταξίδι τους στην Ευρώπη

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα ταξιδέψουν στην Αγγλία και τη Γερμανία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολύ πριν τη συνέντευξη της Meghan Markle στο The Cut, στην οποία μίλησε εκτενώς για τη βασιλική οικογένεια και την πρεμιέρα του podcast της, ήταν προγραμματισμένο το νέο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Harry στην Αγγλία και τη Γερμανία προκειμένου να παραβρεθούν σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Αρκετοί θεώρησαν πιθανό το ζευγάρι να επισκεφθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στη Σκωτία κατά τη διαμονή τους στην Ευρώπη στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται να μην είναι στο πρόγραμμα.

Την τελευταία φορά που το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στο Κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ περνάει παραδοσιακά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο εκεί, ήταν το 2018. Τέσσερα χρόνια μετά δεν αναμένεται κάποια επίσκεψη εκεί, αν δεν λυθεί το θέμα με την ασφάλεια του ζευγαριού.

Πιο αναλυτικά, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα ταξιδέψουν στις 5 Σεπτεμβρίου στο Μάντσεστερ ώστε να παραβρεθούν στη σύνοδο One Young World Summit που αφορά φιλανθρωπικό οργανισμό που το ζευγάρι υποστηρίζει. Την επόμενη ημέρα θα επισκεφθούν τη Γερμανία με σκοπό να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για την αθλητική εκδήλωση Invictus Games που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2023 στο Ντίσελντορφ. Τέλος στις 8 Σεπτεμβρίου θα δώσουν το παρών στα βραβεία WellChild Awards στο Λονδίνο, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουν μία μέρα κενή για να ξεκουραστούν και να δουν, αν το επιθυμούν, την οικογένεια, πριν επιστρέψουν στην Αμερική. 

Ωστόσο, το πρόβλημα με την ασφάλειά τους παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα, περιμένοντας απάντηση σε περίπτωση που θελήσουν να ταξιδέψουν στη Σκωτία. Την τελευταία φορά που συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τον περασμένο Ιούνιο κατά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο όπου είχαν την ευκαιρία να τη δουν για ένα τέταρτο. Ενώ νωρίτερα την είχαν συναντήσει ξανά όταν ταξίδεψαν για την Ολλανδία με αφορμή τα Invictus Games.

Μέχρι τώρα, σχεδόν ολόκληρη η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο Κάστρο του Μπαλμόραλ για να περάσει χρόνο με τη μονάρχη. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επισκέφθηκαν το Μπαλμόραλ πριν από λίγες ημέρες και πριν από την μεγάλη μετακόμιση στο Windsor. Εκεί βρέθηκαν και ο κόμης και η κόμισσα του Wessex, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος λέγεται πως επισκέπτεται κάθε ημέρα τη μητέρα του. 

Διαβάστε Επίσης