Η Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της στην πιο απρόσμενη απόχρωση

Για τις ανάγκες του show της Miu Miu.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν μερικές εβδομάδες, η Bella Hadid άλλαξε τελείως το look της βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά, γεγονός που την έκανε να μοιάζει απίστευτα πολύ με την αδερφή της, Gigi. Τώρα εμφανίστηκε και πάλι με ανανεωμένη εμφάνιση, αφού έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. 

Την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, το 22χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με νέο hair look στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας της Miu Miu. Τα μαλλιά της ήταν πιο κοντά απ' ό,τι συνήθως, ενώ το χρώμα τους ήταν μαύρο. 

Η Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της στην πιο απρόσμενη απόχρωση

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2016, η Bella είχε μιλήσει για τη σχέση της με τις βαφές μαλλιών. "Δεν έβαψα τα μαλλιά μου για να ξεχωρίζω από την Gigi. Ξεκίνησα να τα βάφω όταν ήμουν 14", είχε πει. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο, τα μαλλιά της είχαν ακόμη το χαρακτηριστικό καστανό τους χρώμα. "Τα έβαφα μαύρα και μπλε, φορούσα eyeliner - Μού άρεσε το punk στυλ. Ίσως θελήσω να γίνω ξανθιά κάποια στιγμή", είχε πει. 

Μπορεί τελικά να έγινε ξανθιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα μαύρα μαλλιά τής πάνε πολύ. Αν αναλογιστεί βέβαια κανείς το πόσο συχνά αλλάζει το look της, το πιο πιθανό είναι πολύ σύντομα να εμφανιστεί και πάλι με καστανά ή μακριά ξανθά μαλλιά.