Η Penelope Cruz στα 48 της διανύει την πιο δημιουργική περίοδο στη ζωή της

Η ηθοποιός είναι πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της, σε σχέση με παλαιότερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή της διανύει η Penelope Cruz, η οποία μέσα στη χρονιά έλαβε διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της στις ταινίες που πρωταγωνίστησε, αλλά και υποψηφιότητες για Όσκαρ και βραβείο Goya. 

Η ίδια εξακολουθεί να μαθαίνει πράγματα μέσα από το επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας σε νέα της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό πως "ποτέ δεν αισθάνεσαι στο επάγγελμα ότι έφτασες εκεί που έπρεπε να πας, ότι έμαθες όλα όσα έπρεπε να μάθεις και αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Είσαι φοιτήτρια, μαθαίνεις και όλα τα άλλα μένουν πίσω". 

Ο χρόνος για εκείνη είναι σχετικός, γιατί άλλες φορές νιώθεις πως ξεκίνησε χθες, ενώ υπάρχουν και εκείνες που αισθάνεται πως βρίσκεται στην ίδια δουλειά για αρκετά χρόνια. Σίγουρα, όμως, νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Το να την αποκαλούν όμορφη τη φέρνει σε αμηχανία, όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσπαθήσει να εμφυσήσει στον εαυτό της μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. "Δεν είμαι πολύ καλή σε αυτό γιατί είμαι ένας φροντιστικός άνθρωπος εκ φύσεως, πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου, επίσης, να δημιουργώ χρόνο για μένα. Δεν είναι κάτι που μου έρχεται φυσικά, τείνω να κάνω το αντίθετο, αλλά το δουλεύω", είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Όσο για εκείνο που παραμένει προτεραιότητα και σταθερά στη ζωή της είναι τα παιδιά της, αφού από τη στιγμή που έγινε μητέρα, όλα άλλαξαν. Πιο αναλυτικά, στη νέα της συνέντευξη εξήγησε πως "δεν έχω πλέον την ίδια ηλικία όπως όταν ξεκίνησα και έχω δύο παιδιά. Η πιο ριζική αλλαγή που πέρασα ποτέ ήταν να γίνω μητέρα. Η ζωή σου έχει αλλάξει πολύ εκείνη τη στιγμή, πολύ περισσότερο από ό,τι με οποιοδήποτε είδος έργου. Η μητρότητα είναι προτεραιότητα στη ζωή μου".

Διαβάστε Επίσης