Το ελληνικό καλοκαίρι της Μαρίας-Ολυμπίας μέσα από 6 φωτογραφίες

Η κόρη της Marie-Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ μάς έδωσε μία γεύση από τις φετινές της διακοπές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αέρα Ελλάδας είχαν οι φετινές διακοπές της Μαρίας - Ολυμπίας, η οποία για ακόμη μία φορά επισκέφθηκε τη χώρα μας, δεδομένων των δεσμών της οικογένειάς της με τον τόπο. Η κόρη της Marie-Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένειά της και τους πιο στενούς της φίλους, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια συλλογή φωτογραφιών.

Διαβάστε Επίσης

"Le Greek c’est chic", έγραφε η λεζάντα της influencer και προσώπου του οίκου Louis Vuitton για την τσάντα Capucines, που συνόδευε 6 φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι. Ξέγνοιαστη και χαλαρή πόζαρε πάνω στο μηχανάκι με τον σύντροφό της, Peregrine Pearson, απόλαυσε τις βόλτες της στην κοσμοπολίτικη Ύδρα μαζί με το σκυλάκι της και κολύμπησε στα γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία-Ολυμπία επισκέπτεται τη χώρα μας για τις διακοπές της, αφού κάθε χρόνο η οικογένεια Γλύξμπουργκ θα δώσει το παρών σε κάποιο νησί της Ελλάδας. Άλλωστε, και η Marie-Chantal έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της σημεία στο πλανήτη. 

Πρόσφατα, και η διάσημη δισεκατομμυριούχος είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από τις διακοπές της στην Ελλάδα, συγκρίνοντας τη χώρα μας με έναν επίγειο παράδεισο. 

Διαβάστε Επίσης