X

Hillary Clinton | Η σπάνια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με φλατ παπούτσια

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η Hillary Clinton έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ποζάροντας στην έναρξη του φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας στην πρεμιέρα της ταινίας 'White Noise'.

Η 74χρονη πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής επέλεξε ένα κομψό και πολύ άνετο look για την περίσταση αφού φόρεσε λευκά φλατ παπούτσια και ένα αεράτο baby blue ριχτό φόρεμα.

Η Clinton που συνήθως επιλέγει κοστούμια στις δημόσιες εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό κάνει αρκετές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις τις βιομηχανίας του κινηματογράφου, δεδομένου ότι και η ίδια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ της 'Gutsy'. Πρόκειται για 8 επεισόδια που παρουσιάζουν τις ιστορίες δυναμικών γυναικών, στα οποία τόσο η ίδια όσο και η κόρη της, Chelsea, εργάστηκαν ως παραγωγοί.

Σε ένα από τα επεισόδια, παρουσιάζεται και η ιστορία της Hillary που πριν γίνει Πρώτη Κυρία εργαζόταν ως δικηγόρος και ήταν συνεργάτης μεγάλου δικηγορικού γραφείου. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Clinton είχε μιλήσει για τις φήμες που την θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας το 20024 λέγοντας πως "δεν υπάρχει περίπτωση” και πως στηρίζει τον Joe Biden.

Διαβάστε Επίσης