Πρίγκιπας George - Πριγκίπισσα Charlotte | Πώς θα τους αποκαλούν οι συμμαθητές τους στο νέο τους σχολείο

Σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούν τους πριγκιπικούς τους τίτλους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα ξεκινήσουν σύντομα στο νέο τους σχολείο Lambrook School, ύστερα από τη μετακόμιση της οικογένειας στο Windsor και είναι σχεδόν αναμενόμενο οι συμμαθητές τους και οι δάσκαλοι να μην τους φωνάζουν με τους πριγκιπικούς τους τίλους. 

Γενικότερα, η μετακόμιση των Cambridges στο Windsor, πέρα από το γεγονός πως θα βρίσκονται κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, θα πραγματοποιηθεί ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν μία πιο φυσιολογική ζωή. Αυτό σημαίνει πως εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με νέες δραστηριότητες και να κάνουν νέους φίλους.  Προκειμένου, λοιπόν, να νιώσουν πως είναι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, τα παιδιά των Kate Middleton και πρίγκιπα William θα είναι γνωστά στο σχολείο ως Charlotte και George Cambridge.

Είναι γνωστό πως τα παιδιά των royals δεν έχουν επώνυμο, ωστόσο με αυτό τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να αισθάνονται όπως τα υπόλοιπα παιδιά στο νέο τους σχολείο. Την ίδια λογική είχαν χρησιμοποιήσει και η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος όταν είχαν στείλει τα παιδιά τους στο σχολείο, προκειμένου οι μικροί πρίγκιπες να μη λάβουν μεγάλη προσοχή. Έτσι, οι πρίγκιπες William και Harry ήταν γνωστοί στο σχολείο ως William και Harry Wales, από τον τίτλο του πατέρα τους, ο οποίος είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ξένα Μέσα, τους George και Charlotte θα συνοδεύσει ο μικρότερος αδερφός τους, Louis, ο οποίος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά σχολείο. 

Διαβάστε Επίσης