Πρίγκιπας Αλβέρτος –Πριγκίπισσα Charlene | H εμφάνιση σε παραδοσιακή εκδήλωση του Μονακό μετά από δύο χρόνια απουσίας

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό πήγε στο ‘U Cavagnëtu’ μαζί με τα δίδυμα παιδιά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψαν στην παραδοσιακή εκδήλωση του Μονακό ‘U Cavagnëtu’ μετά από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας.

Το πριγκιπικό ζεύγος έκανε μια εμφάνιση στο πικ-νικ του Μονακό μαζί με τα δίδυμα παιδιά του για να απολαύσει οικογενειακά το φαγητό και το ποτό. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο είχε ξεκινήσει το 1931 ως ένα πικ νικ που γίνεται σε ανοιχτό χώρο και καλεσμένοι είναι όλοι οι πολίτες του πριγκιπάτου με τις οικογένειές τους. Εκτός από φαγητό και ποτό, στην εκδήλωση γίνονται συναυλίες, πάρτι και παιχνίδια.

"Είναι ένα όμορφο πολύ ανεπίσημο σκηνικό" εξηγεί ο πρίγκιπας σε συνέντευξή του στο People προσθέτοντας πως "γίνεται πικ νικ και έχει μια αίσθηση κοκτέιλ πάρτι. Είναι απλά υπέροχο να μπορείς να περπατάς και να συζητάς για το πώς πέρασες το καλοκαίρι με ανθρώπους", είπε.

Φέτος, ο Αλβέρτος και η Charlene που επέλεξε ένα λευκό outfit για την περίσταση, ένα λευκό παντελόνι και λευκό δαντελένιο μακρύ τοπ του ΝοτιοΑφρικανού σχεδιαστή Terence Bray, φωτογραφήθηκαν στην εκδήλωση με τα 7χρονα παιδιά τους, πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπα Jacques. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Διαβάστε Επίσης