Πρίγκιπας Κάρολος | Ο πρώην μπάτλερ του αποκαλύπτει την πραγματική άποψη των Βρετανών για την Καμίλα Πάρκερ

Η Καμίλα θα γίνει queen consort στο πλευρό του Καρόλου, όταν γίνει βασιλιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρώην μπάτλερ του πρίγκιπα Καρόλου, Grant Harrold, έδωσε μια νέα συνέντευξη στην οποία μίλησε για τον μελλοντικό ρόλο του πρίγκιπα της Ουαλίας ως βασιλιά αλλά και το πώς θα υποδεχτούν οι Βρετανοί πολίτες την Καμίλα Πάρκερ ως queen consort στο πλευρό του.

Ο Harrold που εργάστηκε με τον Κάρολο επί εφτά χρόνια και ήταν μαζί του σε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα της βασιλικής οικογένειας, όπως ο γάμος του Καρόλου με την Καμίλα, αλλά και την 60η επέτειο γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου, αποκάλυψε ότι τόσο ο δούκας της Κορνουάλης όσο και η δούκισσα έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές τη δυσφορία των πολιτών. Όμως, όπως λέει, τα τελευταία χρόνια αυτή η εικόνα έχει αλλάξει.

"Γνωρίζω ότι υπάρχει μια σχέση αγάπης-μίσους του κόσμου όσον αφορά στο μέλλον της μοναρχίας. Η πλειοψηφία του κόσμου αγαπάει τον πρίγκιπα Κάρολο” είπε, εξηγώντας ότι θα αγκαλιάσουν με τον ίδιο τρόπο και την Καμίλα ως queen consort "αυτοί που δεν την άντεχαν, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα τη συμπαθούν”.

"Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Έχει αποδείξει τι αξίζει και η βασίλισσα έδειξε τη στήριξή της ανακοινώνοντας ότι θα γίνει η μελλοντική queen consort”. Όπως είπε ο μπάτλερ που έχει ιδρύσει την σχολή Royal School of Butlers "θα κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κρατήσεις. Δεν βλέπω τον Κάρολο να παραχωρεί τον θρόνο στον γιο του αλλά αυτό που νομίζω ότι θα γίνει είναι πως- όπως και η βασίλισσα- θα δώσει περισσότερους ρόλους στον πρίγκιπα William”.

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο Harrold είπε πως έχει απίστευτο χιούμορ, τόσο που μερικές φορές κάποιοι δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν: "Θα έκανε κάτι που ήταν υστερικά αστείο και κανείς δεν θα γελούσε γιατί δεν καταλάβαιναν αν το έκανε για πλάκα ή όχι. Και θα κοιτούσε ο ένας τον άλλο και θα αναρωτιόντουσαν αν έκανε ένα αστείο. Τελικά κάποιος θα γελούσε και θα γελούσαν όλοι. Είναι υπέροχη και είναι κάτι για το οποίο την αγαπώ. Η βασίλισσα μας έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ”.

Διαβάστε Επίσης