Ο Robert Pattinson θεωρεί απίστευτο που επιλέχθηκε για το ρόλο του Batman

Ο ηθοποιός μιλά για το ρόλο του στην επερχόμενη ταινία του Matt Reeves.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ανακοίνωση της επιλογής του Robert Pattinson  για το ρόλο του Batman στην επερχόμενη ταινία του Matt Reeves δεν είχε την καλύτερη αποδοχή από το κοινό. Απ' ό,τι φαίνεται τελικά ούτε ο ίδιος ο Pattinson δεν περίμενε πως θα ενσαρκώσει εκείνος τον θρυλικό σούπερ ήρωα. 

"Είναι τρελό", είπε ο ηθοποιός στο βρετανικό Esquire μιλώντας για τη νέα ταινία Batman που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021. "Δεν πίστευα καν πως υπήρχε κάποια ρεαλιστική πιθανότητα να πάρω το ρόλο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς τον πήρα", είπε χαρακτηριστικά. 

Μπορεί ο Pattinson να έχει αμφιβολίες για την επιλογή του για το ρόλο του Batman, ωστόσο η πρώην συμπρωταγωνίστρια και κοπέλα του, Kristen Stewart, δείχνει πολύ χαρούμενη με το νέο επαγγελματικό του βήμα. "Πιστεύω πως είναι ο μόνος που θα μπορούσε να αναλάβει αυτόν το ρόλο", είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν. Είναι τρελό. Το άκουσα και σκέφτηκα 'Είναι τέλειο'", είπε. 

Ο Pattinson, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ύστερα από το ρόλο του βρικόλακα Edward Cullen στις ταινίες Twilight, μίλησε επίσης για τον αντίκτυπο της φήμης που απέκτησε σε τόσο μικρή ηλικία. "Για πολύ καιρό είσαι ανασφαλής στο δρόμο", είπε. "Κρύβεσαι αρκετά, οπότε στα γυρίσματα είναι αναμενόμενο να έχεις περίεργη συμπεριφορά. Αποζητάς την αδρεναλίνη", εξήγησε.