Πρίγκιπας William- Πρίγκιπας Harry| Όλοι ενωμένοι στο πένθος για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Παρά τις φήμες κι ίσως το παρασκήνιο ο William συνοδευόμενος από την Kate και ο Harry από τη Meghan, όλοι μαζί συνάντησαν τον λαό που έχασε τη Βασίλισσά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το Παλάτι του Windsor συνάντησαν ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας William με τη σύζυγό του Kate, πλέον Πριγκίπισσα του Wales, και οι Sussexes, όπως τούς αποκαλούν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, Harry και Meghan.

Πρίγκιπας William- Πρίγκιπας Harry| Όλοι ενωμένοι στο πένθος για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Παρότι πλέον οι δύο οικογένειες δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων εμφανίστηκαν μαζί ενθουσιάζοντας το κοινό που μάλιστα άρχισε να τους χειροκροτεί. Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν κάνει κοινή εμφάνιση.

Prince William, Kate
Meghan, Harry

Ακόμα και αν δεν σχεδίαζαν μια συνάντηση, η ζωή είχε άλλα σχέδια καθώς τώρα τούς δένει και το κοινό πένθος για τη γιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ. Όταν η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται πλέον σοβαρά, τόσο ο William όσο και ο Harry έσπευσαν στο πλευρό της, στο Balmoral, χωρίς ωστόσο τις συζύγους τους.

Είναι ωστόσο η κοινή τους εμφάνιση μία ακόμα υποχρέωση ή όντως το γεγονός γεφύρωσε το χάσμα μεταξύ δύο αδερφών που έχουν περάσει τόσα πολλά μαζί, ιδίως την απώλεια της μητέρας τους σε τρυφερή ηλικία; Πάντως, σύμφωνα με πηγές ήταν ο Πρίγκιπας William που απηύθυνε την πρόσκληση στον αδερφό του να περπατήσουν μαζί και να ευχαριστήσουν τον λαό που στέκεται στο πλευρό τους προσφέροντας λουλούδια και βέβαια την παρουσία τους.

Prince William, Kate, Meghan, Harry

Ο θάνατος της βασίλισσας καθιστά τώρα τον William και επίσημα διάδοχο του βρετανικού θρόνου, έχοντας πλέον ένα πολύ σημαντικότερο status από τον αδερφό του. Πλέον είναι ο Πρίγκιπας του Wales, γεγονός που ανακοινώθηκε και στο διάγγελμα του πατέρα του, Βασιλιά Καρόλου Γ’. Την ίδια στιγμή που Πριγκίπισσα του Wales γίνεται τώρα η Kate παίρνοντας τον τίτλο της Νταϊάνα, που δεν είχε δοθεί έως τώρα σε καμία- ούτε στην Καμίλλα Πάρκερ Μπόουλς, "βασιλική σύζυγο" πλέον.

Λόγω και των εξελίξεων πιθανολογείται πως τώρα οι τέσσερις τους, ο βασιλιάς με τη σύζυγό του και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα του Wales θα αποτελούν την καρδιά της μοναρχίας, έναν ενιαίο, αδιάσπαστο πυρήνα, στον οποίο δεν θα ανήκει ο Harry, πολύ περισσότερο όταν ζει στο εξωτερικό και μακριά από τις εξελίξεις που απασχολούν τον βρετανικό λαό.