Kate Middleton – Πρίγκιπας William | Η πρώτη τους solo εμφάνιση ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας

Το ζευγάρι επισκέφτηκε το αγαπημένο εξοχικό της βασίλισσας στο Sandringham.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έκαναν την πρώτη τους solo εμφάνιση ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και τους νέους τίτλους που πήραν από τον βασιλιά Κάρολο.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε το αγαπημένο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham κι έκανε μια βόλτα στην πύλη όπου ο κόσμος είχε αφήσει πάνω από 30 χιλιάδες λουλούδια, μπαλόνια, σημειώματα για να τιμήσει την Βρετανίδα μονάρχη.

Kate Middleton – Πρίγκιπας William | Η πρώτη τους solo εμφάνιση ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας

Ο 40χρονος πρίγκιπας και η σύζυγός του περπάτησαν στον χώρο έξω από το σπίτι για περίπου 45 λεπτά και μίλησαν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο William είπε στους πολίτες ότι η Δευτέρα – η μέρα της κηδείας της βασίλισσας- θα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, ενώ η Kate είπε ότι περνούν δύσκολες στιγμές και πως είναι πολύ ευγνώμων για την συμπαράσταση όλων.

Η πριγκίπισσα είχε επιλέξει για την περίσταση ένα Catherine Walker σύνολο και δεν παρέλειψε να μιλήσει στον κόσμο για τα παιδιά της. Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε πως ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο 4χρονος Louis έχουν ήδη προσαρμοστεί στο νέο τους σχολείο και έχουν κάνει νέους φίλους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λάτρευε να επισκέπτεται το Sandringham την περίοδο των Χριστουγέννων και συνήθως έμενε εκεί μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, την ημέρα επετείου του θανάτου του πατέρα της, βασιλιά Γεωργίου. Το σπίτι είχε αγοραστεί από τη βασίλισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 1862 και ήταν το σπίτι όπου η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως είναι γνωστό, ένιωθε περισσότερο σαν Ελισάβετ παρά σαν μονάρχης.

Διαβάστε Επίσης