Πρίγκιπας Harry – Πρίγκιπας William | Η άβολη συνάντησή τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η δημόσια εμφάνιση στο Windsor Castle ήταν πολύ δύσκολη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια κοινή δημόσια εμφάνιση έξω από το Windsor Castle μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle για να μιλήσουν με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί εκεί για να τιμήσει τη Βρετανίδα μονάρχη και να δει από κοντά τα λουλούδια και τις αφιερώσεις που είχαν αφήσει στις πύλες του κάστρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο William ήταν εκείνος που κάλεσε τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να κάνουν αυτή την εμφάνιση καθώς θεώρησε ότι αυτή η κίνηση θα έστελνε ένα μήνυμα ενότητας και συνέχειας της μοναρχίας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους Βρετανούς.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήταν μια λογική απόφαση αλλά κάτι που δυσκόλεψε τόσο τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και τον Harry με την Meghan. "Ήταν άβολο. Και τα δύο ζευγάρια το βρήκαν δύσκολο” αναφέρει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους σύμφωνα με το People εξηγώντας πως το άντεξαν "για τη βασίλισσα”.

Η εμφάνιση είχε γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες, δηλαδή, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ στο κάστρο του Balmoral στη Σκωτία με το Kensington Palace να ανακοινώνει ότι ήταν μια εμφάνιση "ενότητας σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια”.

Στην κηδεία της βασίλισσας όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου με μια πηγή του Παλατιού να σχολιάζει πως "ήταν μια ιστορική στιγμή και ταυτόχρονα μια βαθιά προσωπική για την οικογένεια και περιμέναμε πως όλα τα μέλη θα στήριζαν τον Κάρολο και στη διαδικασία θα επουλώνονταν και κάποια τραύματα”.

Διαβάστε Επίσης