Salma Hayek | Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της, Valentina, με αφορμή τα 15α γενέθλιά της

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε κάποιες throwback φωτογραφίες της Pinault από την παιδική της ηλικία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Salma Hayek έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της, Valentina Pinault, την οποία απέκτησε σε ηλικία 41 ετών. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός για αρκετό καιρό έμεινε εκτός των κινηματογραφικών σετ, προκειμένου να δώσει όλη την προσοχή της στη μικρή της κόρη, που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης

Στις 21 Σεπτεμβρίου η κόρη της Hayek έκλεισε τα 15, με αποτέλεσμα η διάσημη μαμά της να της αφιερώσει ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram. "Χαρούμενα 15α γενέθλια στο υπέροχο εορτάζον κορίτσι μου. Valentina είσαι τα πάντα για μένα, σ' ευχαριστούμε που φωτίζεις τις ζωές μας με τη δύναμη του υπέροχου πνεύματος σου. Είναι προνόμιο να είμαι η μαμά σου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά".

Παράλληλα, ανήρτησε δύο φωτογραφίες της Valentina από την παιδική της ηλικία, όπου στη μία κοιμάται στο κρεβάτι της και στην άλλη τρώει πονηρά λίγο από την τούρτα της. Όπως αποκάλυψε η Blake Lively στα σχόλια της ανάρτησης, ήταν εκείνη που είχε τραβήξει τη δεύτερη φωτογραφία, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως ήταν παρούσα σε εκείνο το πάρτι γενεθλίων της. Από την άλλη, ηHayek θέλοντας να δείξει πόσο έχουν περάσει τα χρόνια, μετά από τις φωτογραφίες, ανήρτησε και δύο βίντεο από το σήμερα, όπου απεικονίζουν την Valentina να βρίσκεται σε κάποιο κλαμπ με τους φίλους της και να χορεύει ξέγνοιαστη.

Ειδικότερα, η Hayek αρραβωνιάστηκε τον δισεκατομμυριούχο και CEO του κολοσσού μόδας, Kering, François-Henri Pinault, το 2007, ανακοινώνοντας μετά από λίγο τη γέννηση της κόρης τους. Δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν επίσημα στο Παρίσι, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου ανανέωσαν τους όρκους τους στη Βενετία.

Διαβάστε Επίσης