Βασιλιάς Κάρολος | To Παλάτι δημοσίευσε το νέο του πορτρέτο ως βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας

Ο Βρετανός μονάρχης ποζάρει δίπλα σε μια φωτογραφία των γονιών του, βασίλισσας Ελισάβετ και πρίγκιπα Φιλίππου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Παλάτι του Buckingham μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου, ένα νέο πορτρέτο του ως μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας, στα επίσημα social media της βασιλικής οικογένειας.

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε πριν μια εβδομάδα στο παλάτι του Buckingham και δείχνει τον Κάρολο να κάθεται στο γραφείο του υπογράφοντας σημαντικά έγγραφα από το κόκκινο κουτί που λαμβάνει καθημερινά ο Βρετανός μονάρχης.

Στο πορτρέτο, ο βασιλιάς Κάρολος μοιάζει προσηλωμένος στο καθήκον του ενώ στο γραφείο του φαίνεται ξεκάθαρα και μια κορνίζα με τη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου.

Μαζί με το νέο πορτρέτο του βασιλιά, το Παλάτι μοιράστηκε και παλιότερες φωτογραφίες της Ελισάβετ που την δείχνουν στο γραφείο της να μελετά κι εκείνη έγγραφα από το κόκκινο κουτί.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του ως βασιλιάς, ο Κάρολος αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που πρόσφερε η μητέρα του στη χώρα, λέγοντας πως σκοπεύει να κάνει το ίδιο για τον λαό: "Αυτή την υπόσχεση υπηρεσίας για μια ζωή σας την ανανεώνω κι εγώ σήμερα. Μαζί με τον προσωπικό πόνο που όλη η οικογένειά μου νιώθει, μοιραζόμαστε μαζί με τόσους από εσάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλες τις χώρες που η βασίλισσα ήταν αρχηγός κράτους, στην Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο, μια βαθιά αίσθηση ευγνωμοσύνης για τα 70 χρόνια στα οποία η μητέρα μου ήταν βασίλισσα και υπηρέτησε τους ανθρώπους τόσων εθνών”.

Διαβάστε Επίσης