Το front row στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο Παρίσι

Από την Kristen Stewart που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, μέχρι τη Charlotte Casiraghi και τη Diane Kruger, όλοι τους ήταν υπέροχοι.

Με έμπνευση από τον κινηματογράφο και το καλλιτεχνικό ρεύμα της Nouvelle Vague που άνθισε στη Γαλλία τη δεκαετία του '60, η Virginie Viard, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chanel και διάδοχος του Karl Lagerfeld, παρουσίασε τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, στο φημισμένο Grand Palais Ephémère. Όπως δήλωσε η σχεδιάστρια, ήταν πολλά τα στοιχεία που ενώθηκαν μεταξύ τους για να δημιουργηθεί η κολεξιόν, εκ των οποίων ένα από αυτά ήταν η ίδια η Kristen Stewart, η ambassador του φημισμένου οίκου,  η οποία σύμφωνα με τη Viard καταλαβαίνει απόλυτα τα ρούχα.

"Είτε είναι εκείνη ή κάποια άλλη γυναίκα που ντύνω, θέλω να νιώθω πως τους αρέσουν τα ρούχα. Όμως, από τους ανθρώπους γύρω μου, είναι ό,τι πιο κοντινό στην Gabrielle Chanel, τουλάχιστον στην ιδέα μου γι' αυτή. Καταλαβαίνει τον οίκο Chanel, τα ρούχα του. Και με εκείνη, γίνεται ακόμα πιο μοντέρνος. Αυτή η κολεξιόν είναι επίσης εκείνη", εξήγησε η σχεδιάστρια. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Stewart που πρωταγωνίστησε στην ταινία που γυρίστηκε για τις ανάγκες της συλλογής, δεν μπορούσε να λείπει από το front row της επίδειξης, η οποία όπως δήλωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια αντικατόπτριζε το στιλ της ηθοποιού. Πέρα όμως από την ηθοποιό, στην πρώτη σειρά παρακολούθησαν τη συλλογή και η Charlotte Casiraghi, που αποτελεί χρόνια ambassador και φίλη του οίκου, η Caroline de Maigret που σπάνια απουσιάζει από τις επιδείξεις του Chanel, η Naomi Campbell, η Diane Kruger, ο Βέλγος τραγουδιστής Stromae, η Halsey και άλλοι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: 

Το front row στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο Παρίσι
Kristen Stewart

caroline-de-maigret
Caroline de Maigret
 
jennie
Jennie
 
diane-kruge
Diane Kruger
 
cecile-cassel
Cecile Cassel

stromae
Stromae
 
halsey
Halsey
 
jenna-coleman
Jenna Coleman

charlotte-casiraghi
Charlotte Casiraghi

laura-bailey
Laura Bailey
 
camila-morrone
Camila Morrone

lyna-khoudri
Lyna Khoudri
 
naomi-campbell
Naomi Campbell

Διαβάστε Επίσης