Πριγκίπισσα Charlotte | Η καταπληκτική ομοιότητα με την προ-προγιαγιά της, βασιλομήτορα Ελισάβετ

Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει την ομοιότητα ανάμεσα στις δύο royals.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχει σχολιαστεί πολλές φορές η καταπληκτική ομοιότητα της πριγκίπισσας Charlotte με την προ-γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, με αρκετές φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της μακροβιότερης Βρετανίδας μονάρχη να το επιβεβαιώνουν. Ωστόσο, μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, έδειξε πως η κόρη των Kate Middleton και πρίγκιπα William μοιάζει πολύ και σε ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο λόγος για τη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλομήτορα Ελισάβετ, η οποία κατά την παιδική της ηλικία θα μπορούσε να συγκριθεί με τη μικρή Charlotte. Ειδικότερα, ο επίσημος λογαριασμός του Glamis Castle στο Instagram, που αποτελεί το πατρικό σπίτι της συζύγου του βασιλιά Γεωργίου και ανήκει μέχρι σήμερα στην οικογένειά της, Bowes-Lyon, ανέβασε μία φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία.

"Η μικρότερη κόρη του 14ου κόμη του Strathmore, η Lady Elizabeth Bowes Lyon παντρεύτηκε τον δούκα της Υόρκης και έγινε η βασιλομήτωρ Ελισάβετ", έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας πως "όταν ο υπεύθυνος για τα αρχεία είδε τις φωτογραφίες της νεαρής Lady Elizabeth, όλοι συμφωνήσαμε πως υπάρχει μία καταπληκτική ομοιότητα με τη τρισέγγονή της, πριγκίπισσα Charlotte".

Πολλοί συμφώνησαν με το ότι η Charlotte μοιάζει στην προ-προγιαγιά της, ωστόσο οι περισσότεροι υπογράμμισαν την ομοιότητά της με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Πριν από λίγους μήνες, είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία του πρίγκιπα William από την παιδική του ηλικία, που επιβεβαίωνε πως η κόρη του του μοιάζει καταπληκτικά.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Διαβάστε Επίσης