Η 91χρονη Carmen Dell'Orefice και η 69χρονη Beverly Johnson ποζάρουν σε εξώφυλλο περιοδικού και σπάνε τα ηλικιακά στερεότυπα στη μόδα

Τα δύο supermodels 'κλείνουν τα στόματα' όσων δίνουν βάση ακόμα στον ηλικιακό ρατσισμό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και αυτό το έχουν αποδείξει πολλές γυναίκες που βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια προσπάθει να καταρρίψουν κάθε ηλικιακό στερεότυπο στη βιομηχανία της μόδας, δύο supermodels, η 91χρονη Carmen Dell’Orefice και η 69χρονη Beverly Johnson ποζάρουν μαζί στο εξώφυλλο του περιοδικού New You.

Η Dell'Orefice εργάζεται ως μοντέλο εδώ και πολλές δεκαετίες και δεν δίστασε στιγμή να ποζάρει γυμνή για το περιοδικό και μάλιστα με αρκετή άνεση. Όπως είπε "είμαστε εκεί, μια συνεργασία ξεκινά και οι φωτογράφοι το βγάζουν προς τα έξω. Είναι η αντίληψή τους. Η αντίληψη του φωτογράφου είναι ψηλά όχι στο δάπεδο. Είναι όλα προβολή. Είμαστε όλες σιωπηλές ηθοποποιοί".

Τα δύο μοντέλα ποζάρουν μαζί στις φωτογραφίες και σύμφωνα με την Johnson η συνεργασία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: "Θα ήθελα να καταγραφεί ότι αυτή η γυναίκα είναι το είδωλό μου. Είναι ο στόχος μου στο μόντελινγκ. Υπήρξε μέντορτάς μας και δεν το ξέρει καν, έχω πολύ σεβασμό για αυτή τη γυναίκα. Γνωρίζω όλες τις φωτογραφήσεις της. Έχει κάνει την πιο απίστευτη δουλειά από όλα τα μοντέλα στη μόδα".

Διαβάστε Επίσης