Sophia Loren | Η εκθαμβωτική εμφάνιση της 88χρονης Ιταλίδας καλλονής με τον γιο της και τα εγγόνια της

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με αφορμή τα εγκαίνια του νέου της εστιατορίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πάντα γνώριζε πώς να συγκεντρώνει τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Η Sophia Loren για ακόμη μία φορά μονοπώλησε τα φωτογραφικά κλικ με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Μιλάνο, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου της εστιατορίου. 

Λίγες ημέρες μετά τα 88α γενέθλιά της, η ηθοποιός εντυπωσίασε με ένα λευκό σύνολο που αποτελείτο από ένα κοστούμι και ασορτί μπλούζα, έχοντας τα μαλλιά της στο signature λουκ της και ολοκληρώνοντας το στιλ της με ένα κολιέ και σκουλαρίκια από μπριγιάν.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον γιο της, Carlo και τα δύο εγγόνια της, Vittoria και Beatrice, ενώ ο κόσμος τη χαιρετούσε και ζητωκραύγαζε το όνομά της. Η Loren αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ιταλίδες ηθοποιούς, μία πραγματική παγκόσμια σταρ του κινηματογράφου και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι αγαπητή στο κοινό. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως "μερικές φορές όταν λέω πως είμαι 86, δεν το πιστεύω. Νιώθω 20". Η ηθοποιός προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε στιγμή, ακόμα και το να τρώει ένα κομμάτι σοκολάτα, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να επικοινωνεί με την οικογένειά της. 

Διαβάστε Επίσης