Βασιλιάς Κάρολος | Η ξεχωριστή φωτογραφία του Harry και της Meghan που έχει στο γραφείο του στο Παλάτι

Στο γραφείο του Buckingham που κάνει τις επίσημες συναντήσεις του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο από την επίσκεψη της πρωθυπουργού της χώρας, Liz Truss, στο Παλάτι του Buckingham δίνοντας μια γεύση από τη διακόσμηση που έχει επιλέξει για το γραφείο του από τότε που ανέλαβε τον βρετανικό θρόνο.

Ο Κάρολος θα συναντά την πρωθυπουργό κάθε εβδομάδα στο Παλάτι, όπως έκανε και η βασίλισσα Ελισάβετ με όλους τους πρωθυπουργούς της χώρας που είχαν υπηρετήσει κατά τη διάρκεια της θητείας της, για τα σημαντικά ζητήματα της Βρετανίας "για να συμβουλεύει και να προειδοποιεί τους Υπουργούς- και τον πρωθυπουργό- όταν είναι απαραίτητο”, όπως αναφέρει το website της βασιλικής οικογένειας.

Στο βίντεο φαίνεται η Truss να υποκλίνεται στον βασιλιά και να κάνει χειραψία ενώ στο φόντο φαίνονται οι φωτογραφίες που έχει επιλέξει ο βασιλιάς για το γραφείο του. Ανάμεσα στις φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ξεχώρισε και μία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Πρόκειται για τη φωτογραφία που τράβηξε ο Alexi Lubomirski την ημέρα του γάμου του δούκα και της δούκισσας του Sussex το 2018 και δείχνει το νιόπαντρο ζευγάρι μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον Κάρολο και την Καμίλα, την Doria Ragland, την Kate Middleton, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα William.

Σε μια άλλη κορνίζα φαίνεται και μια φωτογραφία με όλους τους διαδόχους του θρόνου, τον Κάρολο, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα George να ποζάρουν δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης