Καμίλα Πάρκερ | Η πρώτη της solo εμφάνιση ως queen consort μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Καμίλα επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο Λονδίνου για να στηρίξει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ έκανε την πρώτη της solo επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ως queen consort. H 75χρονη επισκέφτηκε το νοσοκομείο Chelsea & Westminster του Λονδίνου για να στηρίξει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η βασίλισσα Καμίλα μίλησε με συμβούλους ψυχικής υγείας και εργαζόμενους που φροντίζουν τα θύματα σεξουαλικής βίας ενώ επισκέφτηκε και τη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου και το προσωπικό. Η Πάρκερ, εξάλλου, εδώ και χρόνια στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς που στηρίζουν γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής και ενδοοικογενειακής βίας, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί και την έκθεση 'I Am' με πορτρέτα επιζησάντων από την φωτογράφο Allie Crewe.

Καμίλα Πάρκερ | Η πρώτη της solo εμφάνιση ως queen consort μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Όπως είχε πει τότε "η ενδοοικογενειακή βία μπορεί να τους επηρεάσει όλους. Οι φωτογραφίες είναι συγκινητικές και εμπνέουν. Συγκινητικές για το βάθος του πόνου και της απώλειας που έχουν βιώσει οι επιζήσαντες στα χέρια αυτών που έλεγαν ότι τους αγαπούν και εμπνέουν γιατί αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν πως οι επιζήσαντες μπορούν να ανακτήσουν την ταυτότητά τους και τις ιστορίες τους που συχνά τους τις κλέβει η κακοποίηση που έχουν βιώσει”.

Διαβάστε Επίσης