Η Jessica Chastain μίλησε για την εμπειρία της στην Ουκρανία και την συνάντησή της με τον Volodymyr Zelensky

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί την Ουκρανία, ύστερα από τη ρωσική εισβολή στη χώρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν γνώριζε πως θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, η Jessica Chastain προτίμησε να μην ακούσει τη φωνή του φόβου της και να ταξιδέψει στην Ουκρανία, ώστε να δει ιδιοίς όμμασι πώς είναι τα πράγματα στη χώρα μετά τη ρωσική εισβολή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της ως καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, αναφέρθηκε στην εμπειρία της και στο πώς πραγματικά ένιωθε βλέποντας τις καταστροφικές συνέπειες, τα παιδικά νοσοκομεία, σχολιάζοντας παράλληλα τη συνάντησή της με τον πρόεδρο Volodymyr Zelensky.

Ξεκινώντας την κουβέντα, ο Kimmel υπέθεσε πως "δεν βλέπουμε πραγματικά πολλά από αυτά που συμβαίνουν εκεί στις ειδήσεις γιατί είναι τόσο επικίνδυνο για τους δημοσιογράφους να βρίσκονται εκεί", ενώ ρώτησε την ηθοποιό αν τα πράγματα ήταν χειρότερα ή καλύτερα απ' ό,τι περίμενε. "Καταλάβαινα πόσο στενάχωρο θα ήταν και ήξερα πως έπρεπε να πάω. Απλά ένιωσα πως η καρδιά μου θα πήγαινε σε εκείνους γιατί σκέψου εκεί ήταν ένα κοριτσάκι με τη μαμά του που ήθελε νέα πόδια, επομένως αυτό ήταν πραγματικά σπαρακτικό", δήλωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Chastain εξομολογήθηκε τη στιγμή που ξαφνιάστηκε όταν επισκέφθηκε κάποιες οικογένειες που έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα στο Irpin. Ειδικότερα, η ηθοποιός δήλωσε πως πρόσεξε πως υπήρχαν παντού τρύπες από σφαίρες σε όλο το σπίτι. "Σε ένα σημείο είπα, είναι τρύπα από σφαίρα στον καθρέφτη; Και μετά κοίταξα το ταβάνι και υπήρχαν τρύπες από σφαίρες. Κοίταξα την καρέκλα στην οποία καθόμουν και είχε τρύπες. Και εκεί υπήρχαν μικρά παιδιά", αφηγήθηκε

Η Chastain στη συνέχεια εξήγησε πως υπήρχαν κάποιες στιγμές εκείνη την ημέρα που σκεφτόταν αν έπρεπε να το κάνει, καθώς ένιωθε φόβο. Ωστόσο, γνώριζε πως ήταν κάτι πολύ σημαντικό που δεν έπρεπε να αφήσει. Όσο για τη συνάντηση με τον Zelensky, η ηθοποιός δήλωσε πως εκείνος συνέχεια ρωτούσε αν τα Μέσα στις ΗΠΑ εξακολουθούσαν να μιλάνε για τον πόλεμο. "Όσο πιο πολύ μιλάει ο κόσμος, είναι μια βοήθεια για εμάς", μετέφερε τα λόγια του προέδρου. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Zelensky φοβόταν για το τι θα γίνει τον χειμώνα σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα. "Ήθελε να βεβαιωθεί πως ο κόσμος μιλάει γι' αυτό. Νομίζω πως αυτό προσπαθεί να κάνει. Να βεβαιωθεί πως ο κόσμος δεν θα τους ξεχάσει", πρόσθεσε.

Διαβάστε Επίσης