Sarah Ferguson | Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα corgis της βασίλισσας Ελισάβετ

Η δούκισσα της Υόρκης μοιράστηκε φωτογραφίες από τη νέα της παρέα, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως τη φροντίδα των σκύλων της βασίλισσας Ελισάβετ, των τελευταίων corgis που είχε για παρέα, θα αναλάμβαναν η Sarah Ferguson και ο πρώην σύζυγός της και γιος της εκλιπούσας μονάρχη, Andrew. Προκειμένου η δούκισσα της Υόρκης να γιορτάσει τα 62α γενέθλιά της σκέφτηκε να μοιραστεί διάφορες τρυφερές στιγμές από το παιχνίδι στο γρασίδι με τον Muick και τον Sandy. 

Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αποφασίσει να σταματήσει να έχει κατοικίδια, καθώς φοβόταν μην τα αφήσει πίσω, όσο μεγάλωνε, εν τέλει κατέληξε να αποκτήσει δύο ακόμα. Ο λόγος ήταν ότι ο γιος της, πρίγκιπας Andrew, που της τα είχε δωρίσει, ήθελε να της φτιάξει τη διάθεση την περίοδο που ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση με την υγεία του. 

"Τα δώρα που εξακολουθούν να σου δίνουν", έγραψε η Ferguson, πεσμένη στο πάτωμα μαζί με τους νέους χνουδωτούς της φίλους. Στην ουσία, τα σκυλάκια δεν άλλαξαν εντελώς περιβάλλον, καθώς η Ferguson συνεχίζει να μένει με τον πρίγκιπα Andrew στο Royal Lodge στο Windsor, παρά τον χωρισμό τους. 

Όπως είχε δηλώσει η δούκισσα της Υόρκης, ήταν μεγάλη τιμή να κληρονομήσει από την πρώην πεθερά της τα corgis, δεδομένου ότι αποτελούν "εθνικό θησαυρό" τον οποίο είχαν διδάξει καλά. Μάλιστα, τα σκυλάκια της βασίλισσας Ελισάβετ είχαν συμμετάσχει στην τελετή για την κηδεία, όταν στάθηκαν έξω από το Κάστρο του Windsor μαζί με το πόνι της μονάρχη, όταν πέρασε από μπροστά τους το φέρετρο για τελευταία φορά. Αναμφίβολα, ήταν μία σκηνή που συγκίνησε τους Βρετανούς.

Για τα γενέθλιά της, η Ferguson φυσικά γιόρτασε με τις κόρες της και τα εγγόνια της, με την πριγκίπισσα Ευγενία να μοιράζεται διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες, με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα της μητέρας της.

Διαβάστε Επίσης