Καμίλα | Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου φωτογραφίζεται με 1000 λούτρινα αρκουδάκια για καλό σκοπό

Η φωτογραφία που συγκίνησε τον βρετανικό λαό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο διάγγελμα που απηύθυνε στον βρετανικό λαό δήλωσε πως θα συνεχίσει με αφοσίωση το έργο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, μετά τον θάνατό της. Απ΄ό,τι φαίνεται το ίδιο έχει βάλει σκοπό και η σύζυγός του, Καμίλα, η οποία προχώρησε σε μία τρυφερή πράξη, η οποία σίγουρα θα είχε την έγκριση της εκλιπούσας μονάρχη.

Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας στο Instagram, περισσότερα από 1000 λούτρινα αρκουδάκια συγκεντρώθηκαν από τα ενθύμια και τις τρυφερές αφιερώσεις που ο κόσμος άφηνε έξω από τις βασιλικές κατοικίες για να τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την είδηση του θανάτου της. Ειδικότερα, τα περισσότερα από αυτά τα αρκουδάκια απεικόνιζαν τον διάσημο βρετανικό παιδικό χαρακτήρα Paddington, ο οποίος είχε συνδεθεί με τη μονάρχη. Ο λόγος ήταν το βίντεο που είχαν γυρίσει για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας πριν από λίγους μήνες, το οποίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Η βασιλική οικογένεια, λοιπόν, με πρωτοβουλία της βασιλική συζύγου, σκέφτηκαν να δωρίσουν όλα τα λούτρινα αρκουδάκια που μάζεψαν έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, την οικία Clarence και τα πάρκα σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης Barnados. 

Όπως έγραψε η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία, "τα αρκουδάκια έχουν καθαριστεί για να είναι στην καλύτερη εκδοχή τους, πριν παραδοθούν στο νέο τους σπίτι". Μάλιστα, η φωτογραφία που μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας τραβήχτηκε στις 13 Οκτωβρίου, στην 64η επέτειο της έκδοσης του πρώτου παιδικού βιβλίου Paddington, οπότε η κίνηση είχε διπλή συναισθηματική αξία.

Όπως φάνηκε από τα σχόλια των followers που άφησαν κάτω από την ανάρτηση, η κίνηση αυτή κέρδισε τον βρετανικό λαό (και όχι μόνο) που εξυμνούσε τη βασιλική σύζυγο για την τόσο στοργική της σκέψη. "Πόσο ξεχωριστό θα είναι να λάβεις ένα από τα πολύτιμα αρκουδάκια", "Ο αρκούδος Paddington θα βγει εκεί έξω και θα κάνει τόσους νέους φίλους να χαμογελάσουν. Πόσο έξυπνη ιδέα, σας ευχαριστούμε Α.Μ.", "Η βασίλισσα Ελισάβετ θα έδινε απόλυτα την έγκρισή της. Κάθε παιδί πρέπει να έχει χαρούμενα Χριστούγεννα φέτος", ήταν κάποια από τα σχόλια που απέδειξαν πως η βασιλική οικογένεια κέρδισε αρκετούς ψήφους εμπιστοσύνης. 

Διαβάστε Επίσης