Καμίλα Πάρκερ | Η σπάνια κοινή εμφάνιση με την αδελφή της, Annabel Elliot

Η queen consort και η μικρότερη αδελφή της μοιάζουν πολύ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα queen consort της Μεγάλης Βρετανίας, Καμίλα Πάρκερ, έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την μικρότερη αδελφή της, Annabel Elliot στην τελετή απονομής των βραβείων Booker Prize.

H 75χρονη Καμίλα που είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της λογοτεχνίας εμφανίστηκε στο Round House του Λονδίνου φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο cocktail φόρεμα της Fiona Clare που είχε συνδυάσει με διαμαντένια σκουλαρίκια Van Cleef & Arpels.

Η 73χρονη αδελφή της, Annabel, είχε επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι που είχε συνδυάσει με λευκό πουκάμισο. Οι κάμερες απαθανάτισαν την queen consort και την αδελφή της καθώς έβγαιναν από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή που έφτασαν στην εκδήλωση, ενώ η Annabel φαίνεται να στέκεται διακριτικά πίσω από την Καμίλα σε κάποιες από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Πάρκερ βράβευσε τους νικητές ενώ γνώρισε από κοντά και τη διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa, η οποία έδωσε μια ομιλία για την αγάπη της για τα βιβλία, ενώ αργότερα τραγούδησε τα 'Χρόνια Πολλά' στον 88χρονο συγγραφέα Alan Garner που είχε τα γενέθλιά του.

Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν η πρώτη που έγινε μετά την πανδημία και όπως δήλωσε η υπεύθυνη των βραβείων, Eve Smith "είναι υπέροχο που έχουμε την queen consort σήμερα εδώ γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται για τους συγγραφείς και ακόμα κι όταν δεν μπορούσε να έρχεται στις προηγούμενες τελετές πάντα φρόντιζε να τους συναντά στο St.James Palace. Όταν, λοιπόν, μάθαμε ότι θα έρθει – υποθέσαμε ότι δεν θα έρθει- γιατί μετά τον θάνατο της βασίλισσας και τον νέο της τίτλο ως queen consort υποθέσαμε ότι θα είναι ένα από τα πράγματα που δεν θα κάνει πια. Αλλά όχι είναι εδώ και είναι τέλειο”.

Διαβάστε Επίσης