H επόμενη βασίλισσα Ελισάβετ | Τα εντυπωσιακά νέα πορτρέτα της 21χρονης πριγκίπισσας του Βελγίου

Η διάδοχος του βέλγικου θρόνου γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της και το Παλάτι έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα εντυπωσιακά πορτρέτα της διαδόχου του θρόνου.

"Η πριγκίπισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της σήμερα. Χρόνια πολλά” έγραψε το Παλάτι στο Twitter ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της νεαρής πριγκίπισσας να ποζάρει μπροστά σε ένα παράθυρο φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και χρυσά σκουλαρίκια.

Η νεαρή royal αυτή την εποχή σπουδάζει Ιστορία και Πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία ενώ το 2020 είχε πάρει το πτυχίο της από το United World College της Ουαλίας και πέρασε ένα χρόνια στην Royal Military Academy στις Βρυξέλλες.

Η μελλοντική βασίλισσα του Βελγίου είναι κόρη του βασιλιά Philippe και της βασίλισσας Mathilde και έγινε διάδοχος του θρόνου το 2013 όταν ο παππούς της άφησε τον θρόνο στον πατέρα της.

Όταν αναλάβει τον θρόνο, η Ελισάβετ θα γίνει η πρώτη γυναίκα μονάρχης της χώρας με τον νόμο για τη διαδοχή του θρόνου που επιτρέπει και στις κόρες των βασιλιάδων να μπαίνουν στη λίστα διαδοχής να αλλάζει το 1991, δέκα χρόνια πριν τη γέννησή της.

Διαβάστε Επίσης