Πρίγκιπας Harry | Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου του

Αν και η αυτοβιογραφία του προοριζόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, εν τέλει αποφασίστηκε να καθυστερήσει λίγο παραπάνω.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι ανυπόμονοι royal φαν, που περίμεναν εναγωνίως το βιβλίο του πρίγκιπα Harry, μπορούν να πάρουν μία βαθιά ανάσα ανακούφισης, αφού μόλις ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, το πολυαναμενόμενο αυτοβιογραφικό βιβλίο πρόκειται να είναι διαθέσιμο από τις 10 Ιανουαρίου του 2023, σχεδόν 1,5 χρόνος μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του εκδοτικού οίκου Penguin Random House με τον δούκα του Sussex. 

Αν και είχε γίνει γνωστό πως το βιβλίο θα δημοσιευόταν μέσα στο 2022, εν τέλει τα σχέδια άλλαξαν, με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ να είναι ένας από τους λόγους που ο πρίγκιπας Harry ζήτησε παράταση. Αρκετές πληροφορίες έκαναν λόγο για διορθώσεις που ο δούκας του Sussex ήθελε να κάνει, από τη στιγμή που ο πατέρας του, Κάρολος ανέλαβε τον βρετανικό θρόνο. Παράλληλα, οι φήμες θέλουν τον Harry να ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα συναισθήματά του από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, προσθέτοντας ένα ακόμα κεφάλαιο στο τελικό προϊόν. 

Όπως είχε εξομολογηθεί και ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry, το βιβλίο του θα είναι προσωπικό, δεδομένου ότι θα εκμυστηρευτεί εμπειρίες του από την παιδική του ηλικία, από τη θητεία του στο Αφγανιστάν αλλά και από τη σχέση του με τη σύζυγό του, Meghan Markle. "Γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άντρας που έχω γίνει. Έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια, μεταφορικά και κυριολεκτικά και η ελπίδα μου είναι πως λέγοντας την ιστορία μου - τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα - θα μπορώ να βοηθήσω δείχνοντας πως από οπουδήποτε κι αν προέρχεσαι, έχουμε περισσότερα κοινά απ'ό,τι νομίζουμε", είχε δηλώσει στην επίσημη ανακοίνωση για το βιβλίο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Παλάτι δηλώνει επιφυλακτικό, περιμένοντας την κυκλοφορία, αφού μέχρι τώρα ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μάς είχαν συνηθίσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή στη βασιλική οικογένεια. Άλλωστε, ο πρίγκιπας Harry δεν ζήτησε ποτέ άδεια για να προχωρήσει με το νέο του εγχείρημα, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως έδωσε στην οικογένειά του ένα προβάδισμα, ενημερώνοντάς τα μέλη της για την κίνησή του.

Διαβάστε Επίσης