Victoria Beckham | Η νέα απάντηση που έδωσε σχετικά με την επανένωση των Spice Girls

Η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας νέας περιοδείας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την επιστροφή του luxury brand της στα catwalks, όπου η Victoria Beckham παρουσίασε τη νέα της συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η διάσημη σχεδιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Andy Cohen για να συζητήσουν για την καριέρα της, αλλά και την επιτυχία που είχε ως μέλος των Spice Girls. 

Ο παρουσιαστής θέλοντας να μάθει αυτό για το οποίο πολλοί αναρωτιούνται, ρώτησε τη Beckham αν έχει σκεφτεί ποτέ να επιστρέψει στη σκηνή μαζί με τις υπόλοιπες του γκρουπ για να πραγματοποιήσουν μία περιοδεία. "Πέρναγα τόσο καλά όσο ήμουν στις Spice Girls. Όμως, τώρα πιστεύω πως με όλα όσα συμβαίνουν - με τη μόδα μου, τη σειρά καλλυντικών και τα 4 παιδιά - δεν θα μπορούσα να δεσμευτώ σε αυτό", είπε σχετικά με το αν σκέφτεται να δοκιμάσει να επιστρέψει στη σκηνή.

Ο Cohen τότε τής πρότεινε να έκαναν μία συναυλία με ολογράμματα, όπως πραγματοποιήσαν πριν από λίγο καιρό οι ABBA, στο οποίο η ίδια απάντησε πως θα ήταν μία πολύ ωραία ιδέα. 

Για ακόμη μία φορά η Beckham δεν απέρριψε το ενδεχόμενο, ωστόσο υπογράμμισε πως την περίοδο αυτή οι υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν να το κάνει. Το επιτυχημένο βρετανικό γκρουπ των Spice Girls ιδρύθηκε το 1994 και για 6 χρόνια βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των charts. Εν τέλει, το 2000 τα μέλη αποφάσισαν να κυνηγήσουν σόλο καριέρες, αποφασίζοντας το 2007 να επανενωθούν για να πραγματοποιήσουν μία ακόμη περιοδεία μαζί. Παράλληλα, το 2012 εμφανίστηκαν στην τελετή λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, ενώ το 2021 πραγματοποίησαν μία παγκόσμια περιοδεία, χωρίς όμως τη συμμετοχή της Victoria Beckham.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Mel B δήλωσε πως έχει βάλει στόχο να επανενώσει το γκρουπ στη σκηνή μέχρι το 2023, όμως απ'ό,τι φαίνεται δεν είναι κάτι που εξαρτάται από την ίδια. Ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρει. 

Διαβάστε Επίσης