Πριγκίπισσα Charlene | Οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella για το Halloween

H πριγκίπισσα του Μονακό μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία των παιδιών της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H πριγκίπισσα Charlene του Μονακό και ο πρίγκιπας Αλβέρτος γιόρτασαν το Halloween μαζί με τα παιδιά τους που φόρεσαν στολές για να μεταμφιεστούν σε βαμπίρ.

Η Charlene μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της στο Instagram που δείχνει τον 7χρονο Jacques να έχει μεταμφιεστεί σε βαμπίρ φορώντας κάπες και ειδικό μακιγιάζ και την 7χρονη Gabriella να φοράει ένα φόρεμα-κολοκύθα και ασορτί κορδέλα στα μαλλιά της.

"Χαρούμενο Halloween” έγραψε η 44χρονη πριγκίπισσα στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του ότι πάντα γιορτάζουν οικογενειακά τη δημοφιλή γιορτή: "Τα παιδιά δεν φοβούνται τα φαντάσματα που μου κάνει εντύπωση. Ίσως αυτό αλλάξει, αλλά μάλλον συμβαίνει επειδή τα βλέπουν σε αυτά τα παλιά καρτούν μια στο τόσο, οπότε τους ενδιαφέρει αυτό”.

Τα δίδυμα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους φέτος φοιτούν σε νέο σχολείο και η μητέρα τους φρόντισε να μοιραστεί με τους fans της στα social media μια φωτογραφία τους με τη νέα τους σχολική στολή. "Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα” έγραψε στο Instagram. Το ζευγάρι είχε συνιδεύσει τα παιδιά τους την πρώτη μέρα του σχολείου ενώ όπως είχε δηλώσει ο Αλβέρτος τους βοηθούν και με τα μαθήματα του σχολείου, ειδικά τη γεωγραφία και την αστρονομία που είναι τα αγαπημένα τους.

Διαβάστε Επίσης