Βασιλιάς Κάρολος | Δίνει ετήσιο μισθό 40 χιλιάδες βρετανικές λίρες για μια σημαντική θέση εργασίας στο Παλάτι

Μια περιζήτητη θέση εργασίας στο βρετανικό Παλάτι που είναι σημαντική για τον νέο βασιλιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος ζητά ένα νέο μάνατζερ για τους κήπους στο Παλάτι του Buckingham και δίνει 40 χιλιάδες βρετανικές λίρες μισθό τον χρόνο σε όποιον αποδειχτεί ιδανικός για τη θέση.

Ο Κάρολος θεωρεί τη θέση πολύ σημαντική αφού ο ίδιος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα φυτά στους κήπους των βασιλικών κτιρίων και όπως είναι γνωστό συνηθίζει να μιλάει καθημερινά στα φυτά του. Η νέα αγγελία για τον κηπουρό του Παλατιού είναι για μια μόνιμη θέση και περιλαμβάνει τη συντήρηση και την παρουσίαση του κήπου και του περιβάλλοντα χώρου σε εξαιρετικό επίπεδο. Όπως αναφέρεται στην αγγελία "να φροντίζει τους κήπους που χιλιάδες κόσμου θα θαυμάζουν”.

Η θέση αφορά σε 39 ώρες εργασίας την εβδομάδα από Δευτέρα μέχρι Κυριακή και όποιος κάνει αίτηση θα πρέπει να "ηγείται μιας αφοσιωμένης και ταλαντούχας ομάδας και θα χρησιμοποιεί τις ικανότητές του και τις γνώσεις του για τη συντήρηση του γρασιδιού και τη φροντίδα των φυτών”.

Ο Κάρολος από μικρή ηλικία είχε δείξει το ενδιαφέρον του για τα φυτά και τη φύση. Όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του όταν ήταν παιδί φύτευε λαχανικά και φυτά μαζί με την πριγκίπισσα Άννα στον κήπο του Buckingham. "Θυμάμαι να καθηλώνομαι σαν μικρό παιδί και να κοιτάζω τα φυτά. Η μυρωδιά ασκούσε μεγάλη επιρροή πάνω μου, δεν ξέρω γιατί αλλά μεγάλωσα αγαπώντας τα δέντρα, πάντα μου κινούσαν το ενδιαφέρον” είχε πει για τον κήπο της γιαγιάς του στο Royal Lodge του κάστρου του Windsor.


 

Διαβάστε Επίσης