Πριγκίπισσα Charlene | To ξεχωριστό περιδέραιο με το σπάνιο διαμάντι που φόρεσε στη Νέα Υόρκη

Η λαμπερή εμφάνιση της πριγκίπισσας του Μονακό στο γκαλά των βραβείων Princess Grace.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για να παραβρεθούν στο γκαλά των βραβείων Princess Grace. Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με τον 64χρονο Αλβέρτο να επιλέγει ένα κλασικό κοστούμι και την 44χρονη Charlene να φοράει ένα φλοράλ φόρεμα που είχε συνδυάσει με ένα ξεχωριστό περιδέραιο.

Η πριγκίπισσα φόρεσε για πρώτη φορά το ροζ Grace Diamond, ένα περιδέραιο πολύ σπάνιο που δεν έχει φορέσει καμιά άλλη γυναίκα δημοσίως. Πρόκειται για ένα κόσμημα 1.79 καρατίων του Maison Mazerea που ειδικεύεται σε σπάνια χρωματιστά διαμάντια. Με όνομα "La Vie En Rose” το περιδέραιο δημιουργήθηκε από τον Lorenz Baumer με κεντρικό κόσμημα ένα σπάνιο ροζ διαμάντι.

Πριγκίπισσα Charlene | To ξεχωριστό περιδέραιο με το σπάνιο διαμάντι που φόρεσε στη Νέα Υόρκη

Το γκαλά διοργανώθηκε από το Princess Grace Foundation που ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον πατέρα του Αλβέρτου, πρίγκιπα Rianer, για να τιμήσει την κληρονομιά της πριγκίπισσας Grace. Σύμφωνα με τον φιλανθρωπικό οργανισμό "μετά τον τραγικό θάνατό της, η οικογένειά της θέλησε να ιδρύσει έναν οργανισμό που αντικατοπτρίζει την αγάπη της για την πατρίδα της και την εμφανή αφοσίωσή της στις τέχνες”.

Διαβάστε Επίσης