"Ήταν ένας εφιάλτης" | Η Elizabeth Hurley θυμάται τη συνεργασία της με τον Matthew Perry

Η Βρετανίδα ηθοποιός σχολίασε το νέο βιβλίο του πρώην συμπρωταγωνιστή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Matthew Perry ένιωσε την ανάγκη να αφηγηθεί τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του στο νέο του βιβλίο, "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, ακόμα και εκείνα που του ήταν δύσκολο να παραδεχθεί στο κοινό. Σχετικά με αυτό, η Elizabeth Hurley, η οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Perry σε μία ταινία το 2002, κλήθηκε να απαντήσει και δώσει το δικό της σχόλιο. 

Οι δυο τους είχαν συμμετάσχει στην κωμωδία "Serving Sara", με τους δημοσιογράφους να θέλουν να μάθουν ποια είναι η άποψή της σχετικά με τις αποκαλύψεις του ηθοποιού. "Στην πραγματικότητα δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, όμως έχω διαβάσει κάποια κομμάτια από αυτό", δήλωσε η Hurley. "Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είναι ένας πολύ αστείος συγγραφέας, όπως και ένας πολύ αστείος άνδρας. Είναι ένας απίστευτα χαρισματικός κωμικός, ο τρόπος του με τις λέξεις είναι φανταστικός", είπε για τον Perry. 

Ωστόσο, η εμπειρία της από τη συνεργασία τους δεν ήταν και η καλύτερη, αφού εξομολογήθηκε πως ήταν ένας εφιάλτης. "Ήταν ανωτέρα βία και έπρεπε όλοι να κάτσουμε σπίτι χωρίς να κάνουμε τίποτα για λίγο καιρό", εξήγησε η ηθοποιός για τη στιγμή που η παραγωγή αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα, εξαιτίας του προβλήματος εθισμού του Matthew Perry. Όπως πρόσθεσε, "ήταν σκληρό, προφανώς περνούσε μία πολύ δύσκολη στιγμή, όμως ήταν ακόμα πολύ γοητευτικός και ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος να συνεργαστείς. Όμως, μπορούσες να δεις ότι υπέφερε σίγουρα". 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Perry από το βιβλίο, το 2002 ήταν η χρονιά που το πρόβλημα εθισμού του έφτασε στο πικ του. "Η ταινία γυρίστηκε στο Ντάλας και έκανα συγχρόνως το Friends, έτσι είχε διπλασιαστεί ο φόρτος εργασίας μου. Και πετούσα με ιδιωτικό τζετ, πίνοντας βότκα από ένα μπουκάλι νερού. Ζύγιζα 70 κιλά, στον δρόμο για τα 58. Νιώθω λύπηση για αυτό τον τύπο, περνάει πολλά και αυτός είμαι εγώ. Και θυμάμαι πως δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Αλλά και πάλι. Λυπάμαι και είμαι τόσο ευγνώμων που πλέον δεν είμαι έτσι", έγραψε ο ηθοποιός σε απόσπασμα του βιβλίου του. 

Διαβάστε Επίσης