"Family" Reunion | Ο Julian Lennon φωτογραφίζεται με τον "θείο" Paul McCartney

Ο γιος του John Lennon αναπαρήγαγε τυχαία μία παλιά φωτογραφία των δυο τους.

Τα μέλη του θρυλικού γκρουπ "The Beatles" ήταν κάτι παραπάνω από αδέρφια, πριν από το πικρό "διαζύγιό" τους, με αποτέλεσμα να έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις οι οικογένειές τους. Η τυχαία συνάντηση του Julian Lennon, του γιου του John Lennon από τον πρώτο του γάμο, με τον "θείο" του, Paul McCartney, απέδειξε πως η αγάπη υπάρχει ακόμα μεταξύ τους. Να σημειωθεί πως ο McCartney είχε δηλώσει πως είχε καταφέρει να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, πριν τη θλιβερή δολοφονία του.

Όπως εξήγησε ο Julian Lennon συναντήθηκε τυχαία με τον διάσημο μουσικό στο αεροδρόμιο, βγάζοντας μαζί μία φωτογραφία. "Είναι απίστευτο τον ποιον συναντάς στο lounge του αεροδρομίου. Κανέναν άλλο από τον θείο Paul. Τόσο υπέροχο και ποιες ήταν οι πιθανότητες. Ευγνώμων", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες με τον θείο του στο Twitter.

Όπως βλέπουμε, στην πρώτη φωτογραφία οι δυο τους ποζάρουν μαζί, ενώ στη δεύτερη ο McCartney δείχνει το νέο άλμπουμ του Julian Lennon, "Jude", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μία δεκαετία μετά από τον πρώτο του δίσκο. 

Ωστόσο, εκείνο που ίσως δεν θυμήθηκαν είναι ότι αναπαρήγαγαν μία φωτογραφία του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα από το μακρινό 1967, όταν είχαν περάσει κάποια γιορτή στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στην παλιά φωτογραφία βλέπουμε τον McCartney να κρατάει στην αγκαλιά του τον 4χρονο Julian, ενώ ο πατέρας του αχνοφαίνεται στο background. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

"Family" Reunion | Ο Julian Lennon φωτογραφίζεται με τον "θείο" Paul McCartney

Διαβάστε Επίσης