Η Paulina Porizkova αποκαλύπτει πώς είναι το online dating στα 57

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε την εμπειρία της στην εκπομπή της Jada Pinkett Smith, "Red Table Talk".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Paulina Porizkova δίχως αμφιβολία αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Έχοντας μία δυναμική παρουσία στα social media, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να συγκεντρώσει τις εμπειρίες της και τη σοφία που της δίδαξε η ζωή στο νέο της βιβλίο, στο οποίο δεσμεύτηκε να παρουσιάσει το ποια πραγματικά είναι χωρίς φίλτρο. Όπως ακριβώς κάνει και μέσω των αναρτήσεών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Jada Pinkett Smith, "Red Table Talk", η Porizkova αφού μοιράστηκε σημαντικές πληροφορίες της ζωής της - και μάλιστα τις δυσκολότερες-, αναφερόμενη στον θάνατο του πρώην συζύγου της και μουσικού, Ric Ocasek, αποκάλυψε το πώς είναι να βγαίνει ραντεβού μέσω dating apps στην ηλικία των 57. 

Ειδικότερα, η καλλονή δήλωσε πως οι άντρες που επιθυμούν να βγουν με γυναίκες της ηλικίας της, συνήθως έχουν ήδη κοιμηθεί με φίλες της, που είναι επίσης στα συγκεκριμένα app. "Έτσι υπάρχουν 5 άντρες που ανταλλάσσουμε", είπε με χιούμορ το μοντέλο, υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο προειδοποιεί η μία την άλλη για το αν υπάρχει νόημα να το προχωρήσει ή όχι με τον εκάστοτε πιθανό σύντροφο. 

Και ενώ έχει την υποστήριξη των φιλενάδων της, η ίδια δυσκολεύεται να βρει έναν άντρα, που να μπορεί να διαχειριστεί τη σχέση μαζί της και το γεγονός πως είναι διάσημη. "Είναι συναρπαστικό. Γιατί βασικά μπαίνεις εκεί και είσαι σαν τρόπαιο. Εκείνοι ιδρώνουν και έχουν άγχος και παραδέχονται πως έχουν πει στους φίλους του ότι βγαίνουν με ένα σούπερ μόντελ. Και εγώ σκέφτομαι. Αυτό είναι τόσο σέξι. Σίγουρα θα κρατήσει", εξηγεί με χιούμορ η Porizkova. Από την άλλη, φαίνεται πως δεν νιώθουν άνετα μαζί της, προσπαθώντας να την εντυπωσιάσουν, απαριθμώντας τα δικά τους επιτεύγματα. 

Οπότε για εκείνη η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη, ανάμεσα στους διάσημους άντρες και εκείνους που βλέπουν σαν πρόκληση το να βγουν μαζί της. Παρόλα αυτά, η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να νιώθει καλά με τον εαυτό της, ολοκληρωμένη, ούσα έτοιμη για μια νέα σχέση, ύστερα από τη δυσάρεστη εμπειρία με τον θάνατο του Ocasek. 

Διαβάστε Επίσης