Melania Trump | Ο λόγος που οι σχέσεις της με τον Donald Trump είναι ακόμα πιο "ψυχρές" μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ

Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να κατηγορεί ο ένας τον άλλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Donald Trump ήταν σίγουρα ο μεγάλος χαμένος στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, μετά την ήττα του Dr.Oz στην Πενσυλβάνια, κάτι που δείχνει πόσο δύσκολη θα είναι και η προεκλογική του καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ συνηθίζουν να στηρίζουν επικοινωνιακά τις προεκλογικές τους καμπάνιες στην προβολή της ευτυχισμένης οικογενειακής τους ζωής, με τον Trump να έχει "εκμεταλλευτεί” στο παρελθόν την σύζυγό του, Melania Trump, αλλά και τα παιδιά του.

Φαίνεται, όμως, πως η Melania δεν είναι πια στο πλευρό του στην προεκλογική εκστρατεία, κάτι που έχει εκνευρίσει τον Trump που την κατηγορεί- σύμφωνα με δημοσιεύματα- για την ήττα του στις ενδιάμεσες εκλογές. Η Melania από την άλλη είναι αναστατωμένη με την απόφαση του συζύγου της να θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής, αφού η ίδια προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του CNN και συγγραφέα του βιβλίο 'Melania: The Anauthorised Biography', Kate Bennett, η Melania σιχαίνεται να βλέπει το όνομά της στα media και δεν θέλει να συνδέεται με τα σχόλια που γίνονται για την ενασχόληση του συζύγου της με την πολιτική. Όπως είπε χαρακτηριστά, οι σχέσεις του ζευγαριού είναι ΄ψυχρές', κάτι που δεν συμφέρει τον Trump που την χρειάζεται στο πλευρό του προεκλογικά.

Η Bennett δήλωσε ότι πιστεύει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία 'δεν σκοπεύει να είναι μέρος της προεκλογικής καμπάνιας” παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε μαζί με τον Trump στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Ο Trump φαίνεται ότι μετά την ανακοίνωση και της κόρης του, Ivanka, ότι δεν θα είναι στο πλευρό του πατέρα της στην επόμενη προεκλογική περίοδο, θα στηριχτεί αποκλειστικά στους γιους του, Donald Jr. Trump και Eric Trump.

Διαβάστε Επίσης