"Ο μπαμπάς πάντα επιστρέφει στο σπίτι" | Η συγκινητική ομιλία της Blake Lively που ήταν αφιερωμένη στον σύζυγό της, Ryan Reynolds

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, η διάσημη ηθοποιός αφιέρωσε τα πιο τρυφερά λόγια στον σύντροφό της, με αφορμή το βραβείο που εκείνος έλαβε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν θα μπορούσε να μιλήσει άλλος πιο κατάλληλος για τον Ryan Reynolds από τη σύζυγό του, αφού η διάσημη ηθοποιός, Blake Lively, τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Έχοντας αποκτήσει 3 κόρες και περιμένοντας το τέταρτο παιδί του πολύ σύντομα, το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να "πειράζει" ο ένας τον άλλο, δείχνοντας ακριβώς πώς πρέπει να είναι μία τρυφερή σχέση, στην οποία δεν φοβάται κανείς από τους δύο να τσαλακωθεί. 

Με αφορμή το βραβείο American Cinematheque Award, το οποίο απονεμήθηκε στον διάσημο ηθοποιό, η σύζυγός του ανέβηκε στη σκηνή- πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα υπέροχο Ralph Lauren φόρεμα- για να στηρίξει τον αγαπημένο της και να πει δύο λόγια για εκείνον. Το αποτέλεσμα; Ένας συνδυασμός από γέλια και δάκρυα, που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. 

"Ο μπαμπάς πάντα επιστρέφει στο σπίτι" | Η συγκινητική ομιλία της Blake Lively που ήταν αφιερωμένη στον σύζυγό της, Ryan Reynolds

Αρχικά, επαίνεσε τον σύζυγό της για την "καρδιά του, το γεγονός ότι είναι φιλάνθρωπος, το χιούμορ του, την ακεραιότητά του, το εργασιακό του ήθος" και άλλα πολλά, τα οποία κατά τη γνώμη της οφείλονται στη γενέτειρα του Reynolds, τον Καναδά, υπογραμμίζοντας πως η σύνδεσή του με το σπίτι του είναι αυτό που τον κάνει να είναι ο εαυτός του. 

"Και τώρα εγώ και τα κορίτσια μας είμαστε το σπίτι του. Και όπως ένα 19χρονο αγόρι, κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει σπίτι. Είτε βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης ή σε μία συνάντηση απέναντι, είναι συνδεδεμένος στο να φτάσει στο σπίτι. Αν γυρνούσε στο σπίτι χωρίς τα ρούχα της δουλειάς, θα ανησυχούσαμε. Μούσκεμα από λάσπη, ψεύτικο αίμα, αληθινό αίμα, προσθετικά σημάδια, στολές υπερήρωα, παπούτσια χορού ή μακιγιάζ που παραπέμπει σε κλόουν, ο μπαμπάς πάντα επιστρέφει σπίτι", είπε στον λόγο της η Lively, χωρίς να αφήσει ούτε ένα μάτι στεγνό. 

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία, παίρνοντας την απόφαση να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2012 υπό άκρα μυστικότητα. Λίγο αργότερα, οι χολιγουντιανοί σταρ ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, με τον ερχομό των τριών κοριτσιών τους, James, Inez και Betty, θέλοντας να ξαναζήσουν το συναίσθημα με το τέταρτο παιδί τους, που θα κρατούν σύντομα στην αγκαλιά τους. 

Δείτε το βίντεο από την ομιλία:

Διαβάστε Επίσης